Mario Badescu Seaweed Bubble Bath & Shower Gel 472 ml/16oz
18,00€
Thymes Aqua Coralline Bubble Bath 465 ml/15.75oz
35,50€
Cowshed Knackered Cow Relaxing Bath & Body Oil 100 ml/3.38oz
27,50€
Jurlique Baby&s Calming Bath Oil (New Packaging) 100 ml/3.3oz
19,50€
Aveda Stress-Fix Soaking Salts 454g/16oz
47,00€
Aromatherapy Associates Relax - Deep Relax Bath & Shower Oil 55 ml/1.86oz
70,00€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Dr. Hauschka
Moschino
Weleda
Aveda
Babor
Bioderma
Bliss
Cowshed
Dermalogica
Dermasel
Dhc
Ecotools
Elemis
Frantsila
Jurlique
Kai
Mustela
Philosophy
Puhdas
Ren
Sisley
Thymes
Tuisa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Apteekkituotteet
Eleven
House of Organic
Hyvinvoinnin Tavaratalo
MyLook
Nordic Feel
Shopping4net kosmetiikkatuotteet
StrawberryNET.com
Poista kaikki suodattimet

Kylpy & suihku

140 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Kylpy & suihku ovat olennainen osa jokaista päiväämme. Moni käy suihkussa aamuin illoin, toisille riittää kerran päivässä. Joillekin pikainen suihku kuntosalilla kuuluu myös päivän rutiineihin. Kylpy voi olla harvinaisempi hemmottelutuokio kynttilöineen. Ehkä jopa lasillinen viiniä ja hyvä lehti seuraksi? Kylvyssä lihakset ja mieli rentoutuvat. Mutta mitä olisivatkaan nämä peseytymistuokiot ilman suosikkituotteita? Suihkusaippuat ja -geelit sekä kylpyvaahdot puhdistavat ja virkistävät. Suihkun ja kylvyn jälkeen on tärkeää myös muistaa kosteuttaa iho body lotionilla. Tutut lempituotteet sekä uudet kokeilemisen arvoiset tuotteet löytyvät helposti verkkokaupasta.

Kylpy & suihku -tuotteet tekevät kylpyhuoneestasi kylpylän

Kylpy & suihku -tuotteista löytyy varmasti jokaiselle oma suosikki - tai useampikin. Aina ei haluakaan käyttää samaa tuotetta, siksi on mukavaa, että voi kerätä kokemuksia eri tuotemerkeistä ja niiden erilaisista tuotteista. Usein suihkusaippua mielletään vain suihkusaippuaksi, jolla voi olla erilaisia tuoksuvaihtoehtoja. Mutta tuotteissa on myös erilaisia koostumuksia. Esimerkiksi Yves Rocherin kasvipohjaisissa tuotteissa on suihkusaippuoita, suihkugeelejä ja suihkuöljyjä. Myös kuoriva saippua on tarpeen, sillä se pitää ihon heleänä. Näistä varmasti jokainen löytää omalle iholle sopivan lempituotteen. Lisäksi kylpyhuoneeseen tarvitaan käsienpesuun saippua. Niidenkin olomuodoissa löytyy vaihtelua, joista jokaiselle varmasti löytyy oma suosikki. Palasaippua vai nestemäinen saippua pumppupullossa? Molemmille löytyy ottajia. Kylpyä varten tarvitaan omanlaisensa tuotteet, kuten kylpykuutiot, joista syntyy ihana, tuoksuva vaahto ylelliseen kylpyhetkeen. Kotikylpyläsi tarvitsee myös pesupallon. Onneksi useista tuotteista löytyy myös täyttöpakkauksia, joten voit vähentää pakkausmateriaalin kulutustasi.

Suihku- ja kylpytuotteita on saatavilla myös usean tuotteen setteinä. Saat kerralla kaikki tarvitsemasi tuotteet saman tuoksuisina, tai yhteensopivina tuoksuina. Tämä on tärkeää, jotta ihostasi ei tule tuoksujen kakofoniaa käyttäessäsi eri tuoksuisia tuotteita peseytymiseen ja ihon kosteuttamiseen. Säästöpakkaus on hyvä myös kukkarollesi, joten kannattaa hyödyntää valmiiksi kootut setit lempituotteistasi. Tällainen voi olla vaikka setti, jossa on laventelin ja karhunvatukan tuoksuisia tuotteita kuten Shower Oil, Body Lotion, Bath Cube, kuorintasaippua sekä Silky Body Balm. Tai miellyttäisikö sinua mangon ja korianterin tuoksuinen suihkugeeli ja Body Lotion samassa paketissa? Voit vaihdella tuoksuja päivästä ja mielialasta toiseen. Ehkä huomaat, millainen positiivinen vaikutus ihanalla tuoksulla on päivääsi.

Raikkautta ja iloa jokaiseen päivään

Kylpy & suihku pitävät meidät puhtaina ja raikkaina, ja ovat tärkeä osa päivittäistä hygienian hoitamista. Paras tapa huolehtia itsestään on pitää kylpyhuone aina hyvin varusteltuna jokaista perheenjäsentä varten. Siihen kuuluu käsisaippua, jokaiselle oma lempisuihkutuote kuten suihkugeeli tai -öljy, kuorintasaippua ja kylpykuutiot. Usein toistuva peseytyminen kuitenkin voi kuivattaa ihoa, joten kullekin tarvitaan omat kosteusvoiteet ihon kosteuttamista varten. Unohtamatta pesupalloa, deodorantteja, hammasharjoja ja -tahnoja sekä muita tuotteita kunkin oman hygienian hoitoon. Jokainen perheenjäsen tarvitsee omat tuotteensa, omien tuoksumieltymystensä ja tarpeittensa mukaan. Olisi tietysti hyvä, jos samat suihkutuotteet käyvät useammalle, jotta kylpyhuoneen kaapit eivät pursu yli lukuisista tuotteista, mutta kaikkia hygieniatuotteita ei voi edes jakaa perheenjäsenten kesken.

Löydät tarvitsemasi kylpy & suihku -tuotteet verkosta, josta ostat helposti koko perheen tarvitsemat tuotteet kerralla. Kun otat tavaksesi tilata säännöllisesti täydennystä, on sinulla aina omat suosikkituotteesi valmiina virkistäviin pesuhetkiin. Kokeile välillä jotain uutta tuotetta. Ehkä ihosi pitääkin enemmän suihkuöljystä kuin -saippuasta. Etsi lempituoksusi runsaasta valikoimasta. Kauniit tuotepakkaukset tuovat myös ylellisyyttä kylpyhuoneeseesi.

Kylpy & suihku -tuotteet päivittäiseen hygienian hoitoon

  • Kylpytuotteet hoitavat ihoasi tarkoin valittujen ainesosien avulla.
  • Samantuoksuiset tuotteet luovat harmoniaa.
  • Tuotesetti sisältää kaiken tarvitsemasi peseytymiseen, ihon kuorintaan ja kosteuttamiseen.
Siirry alkuun