Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Chanel
Collistar
Dr. Hauschka
Elizabeth Arden
Giorgio Armani
Givenchy
Lancome
Loreal
Mavala
Maybelline
Yves Saint Laurent
Attitude
Aveda
Babor
Benecos
Bliss
Boho
Bourjois
Ciate
Clinique
Clipper
Come
Cowshed
Depend
Dermelect
Ei-tuotemerkkia
Essie
Evolu
Fast
Fudge
Gap
Gosh
Guerlain
Hera
Jaguar
Joico
Jordan
Kerastase
Lavera
Logona
Marula
Morgan
Murad
Nars
Off
Opi
Pixi
Prince
Revlon
Samba
Scholl
Seche
Simple
Sinfulcolors
Strength
Super
Tweezerman
Yes
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Apteekkituotteet
Cocopanda
Eleven
House of Organic
Hyvinvoinnin Tavaratalo
MyLook
Nordicfeel
Oletkaunis.fi
Shopping4net kosmetiikkatuotteet
StrawberryNET.com
Terveinjaloin
Thebos
Yves Rocher
Poista kaikki suodattimet

Kynnet

6465 tuotetta 13 kaupasta
< Edellinen

Huolitellut kynnet kruunaavat asukokonaisuuden. Vaikka äkkiseltään ajateltuna voisi luulla, ettei kynsien kunnolla tai ulkonäöllä ole suurtakaan väliä, totuus on se, että halkeilevat ja repsottavat kynsinauhat antavat ihmisestä huolimattoman kuvan. Tämä on onneksi helppo ehkäistä kynsien huolellisella hoidolla. Kynsien huoltamiseen ei tarvitse varata kovinkaan paljon aikaa, muutama minuutti päivittäin riittää. Halutessaan voi kynsiään hemmotella esimerkiksi manikyyrillä muutaman kerran kuukaudessa. Kynsihoitoja tarjoavat monet kosmetologit, mutta manikyyrin voi tehdä myös itse. Netistä löydät juuri omille kynsillesi parhaat hoitotuotteet ja manikyyrisetit. Hinnat vaihtelevat paljon, joten vertailu kannattaa.

Käsien säännöllinen hoito kaunistaa kynnet

Käsien ja kynsien hoito kulkevat niin sanotusti käsi kädessä. Kun hoidat käsiäsi hyvin, myös kyntesi kiittävät. Esimerkiksi käsivoidetta kannattaa levittää aina myös kynsille, jotta ne saavat tarpeeksi usein janoamaansa kosteutusta. Kynsiä kannattaa lisäksi hoitaa erillisellä kynsinauhavoiteella, jota nimensä mukaisesti levitetään kynsinauhoille. Kynnet pysyvät kauniina, kun viilaat ne säännöllisesti sopivan mittaisiksi ja muotoisiksi. Kun mietit kynsillesi sopivaa mittaa, ota huomioon oma elämäntyylisi. Jos teet paljon ruumiillista työtä, lyhytkyntisenä eläminen on luultavasti sinulle parempi vaihtoehto kuin pitkät. Lyhyet ja siistit ovat paremmat kuin lohkeilevat ja pitkät. Jos viihdyt luonnollisessa lookissa, kannattaa kynsiin sipaista viikoittain vaikka vähän läpinäkyvää päällyslakkaa suojaamaan kynnen pintaa. Kun ostat kynsituotteita, kannattaa lukea netistä muiden kokemuksia ja vertailla hintoja.

Kynnet tarjoavat toki myös upean mahdollisuuden pieneen ilotteluun. Kynsilakkoja löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä ja lisäksi tarjolla on oman kynnen päälle liimattavia tekokynsiä, joiden avulla itselleen saa helposti ja nopeasti taiottua mitä uskomattomampia kynsiä. Halutessasi voit askarrella kynsiisi klassisen ranskalaisen manikyyrin tai sitten jotain aivan muuta. Vain mielikuvitus on rajana, kun puhutaan kynsien koristelusta, joka muuten onnistuu kynsilakan lisäksi myös erilaisilla kynsitarroilla tai koristeilla. Kynsien väriä voit halutessasi vaihtaa vaikka joka päivä. Valitse vaikka lempiasukokonaisuuteesi sopivan sävyinen lakka. Kynsituotteet ovat usein varsin edullisia, mutta tarjouksia kannattaa toki aina metsästää. Esimerkiksi säästöpakkaukset ovat usein hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat säästää selvää rahaa.

Kauniit kynnet tarvitsevat huoltoa ulkoisesti ja sisäisesti

Kynnet vaativat kosteutusta ja hyvää hoitoa kasvaakseen kauniiksi ja vahvoiksi. Pelkkä ulkoinen hoito ei kuitenkaan riitä kauniiden kynsien aikaansaamiseksi. Myös ravinnolla on suuri merkitys siihen, millaisiksi kyntemme kasvavat. Esimerkiksi ravintoaineiden puutokset voivat aiheuttaa kynsien halkeilua ja erilaisia rakenne- ja värimuutoksia kynnen pintaan. Myös kynsien liuskoittuminen ja pehmeys johtuvat usein jonkin vitamiinin puutteesta. D-vitamiini ja kalsium ovat luuston, mutta myös kynsien rakennusaineita. Siksi suomalaisen kannattaakin ottaa ainakin talvisaikaan D-vitamiinivalmiste kynsien kasvua tukemaan. Huolellinen hoito, monipuolinen ravinto ja vitamiinilisät takaavat sen, että kyntesi kasvavat kauniina, tasaisina ja vahvoina. Hyvinvoiva kynsi kestää myös paremmin esimerkiksi tekokynsiä ja kynsilakkaa kuin pehmeä ja halkeileva kynsi. Kynsien hoitoon tarkoitetut tuotteet kannattaa tilata netistä.

Jos olet innokas kynsilakan käyttäjä, kannattaa mielessä pitää muutama perussääntö. Totuus nimittäin on, että jatkuva lakkaaminen ja kynsilakanpoistoaine saattaa kuluttaa kynsien pintaa ja pahimmillaan jopa muuttaa kynsien värin likaisen kellertäväksi. Siksi kannattaa ehdottomasti käyttää aluslakkaa varsinaisen kynsilakan alla. Näin kyntesi eivät värjäänny, vaikka käyttäisitkin kirkkaan väristä lakkaa. Myös kynsilakanpoistoaineeksi kannattaa valita jokin mahdollisimman hellävarainen tuote, joka takaa vahvat kynnet lakkaamisesta huolimatta. Parhaat tuotteet kynsillesi löydät verkossa vertailemalla.

Näin saat kauniit kynnet

  • Huolehdi käsien riittävästä kosteutuksesta käsivoiteella.
  • Käytä erillistä kynsinauhavoidetta tai -öljyä kynsinauhoille.
  • Muista käyttää aluslakkaa kynsilakan alla.
Siirry alkuun