Kauniiden käsien kulmakivi on hyvin hoidetut kynnet. Iloa ja pirteyttä kynsiin saa helposti värikkäillä kynsilakoilla, joita löytyy verkkokaupasta laaja valikoima. OPI Ridge Filler tarjoaa käyttäjälle ylellisen kynsilakan, joka silottaa kynttä, ja tasoittaa kynnen pinnan uurteita hellävaraisesti, jonka ansiosta värilakka levittyy kynnelle kauniisti. OPI kynsilakat tunnetaan erittäin korkealuokkaisista kynsilakoista, laajasta värivalikoimasta, kausittain vaihtuvista, näyttävistä sävykokoelmista. Verkkokaupasta löydät kätevästi parhaat tuotteet, joiden lopputuloksena saat kauniin edustavat kynnet. Tutustu verkkokauppojen monipuoliseen tuotevalikoimaan, vertaile ja säästä aikaa sekä rahaa. Kosmetiikkatuotteet.fi tarjoaa yli 3000 tuotetta kynsilakkaa. Löydät helposti myös parhaimman hinnan kysnilakoille eri verkkokaupoista.

Osta tarvitsemasi kynsilakat kätevästi verkkokaupasta

Kauniisti lakatut ja edustavat kynnet ovat jokaisen itsestään hyvin huolehtivan naisen käyntikortti. Tutustu verkkokaupassa upeaan väri- ja sävyvalikoimaan ja valitse mieluisimmat tuotteet. Keskittämällä ostokset verkkokauppaan säästät, ja saat kätevästi tuotteet muutamassa päivässä suoraan kotiisi. ZOYA Nail polish Yvonne kynsilakka on väreiltään ja koostumukseltaan ylivertainen tuote. Merkin myrkyttömät tuotteet eivät sisällä formaldehydiä, tolueenia, dibutyyliftalaattia, kamferia, tai formaldehydihartsia. ZOVA ammattilaislaatuiset kynsilakat ovat suunniteltu kynsiteknikkojen avulla. Aden Gel Lac on näyttävä geelilakka, jonka pinta kovettuu UV- ja LED- uunissa muodostaen kynsille jopa 2 viikkoa tyylikkäänä kestävän lakkauksen. Siististi levittyvä lakka loihtii kynsille kauniin kiillon. Aden Gel Lac, 27 French Pink on hienostunut lakka, joka sopii täydellisesti ranskalaiseen manikyyriin ja lakkauksen kesto on jopa 2 viikkoa. Tuotteen koko on 10 ml.

Verkkokaupoista löydät kynsilakat arkeen ja juhlaan, valitse monipuolisista valikoimista omat suosikkisi. Pitkäkestoiset Milani Color Statement Nail Lacquer -kynsilakat saavat kyntesi näyttämään siltä, kuin olisit viettänyt upeita hetkiä kynsiammattilaisten käsittelyssä. Milani Color Statement Nail Lacquer runsaspigmenttinen koostumus luo kynsille tasaisen lakkapinnan ja upean kiillon. Kokeile vaikka juhlavan rubiininpunaista RUBY STONE -sävyä, jolloin edustavat kyntesi huomataan kaikkialla. Hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen kynsilakan poistoon sopii Microcell Nail Repair Remover asetoniton kynsilakanpoistoaine, joka irrottaa kynsilakan hellästi. Käytä lakanpoistoainetta Micro Cell 2000 Nail Vital Nail Strenghtener -kynnenvahvistajan tai muiden kynsilakkojen poistoon. Tuote on tarkoitettu erityisesti hauraille ja pehmeille kynsille. Valmisteen koko on 100 ml. Ota kynsilakanpoistoainetta vanulappuun ja pyyhi kynnet puhtaiksi. Katso kätevästi kaikki verkkokauppojen tarjoukset sivustolta kosmetiikkatuotteet.fi

Valitse ja tilaa verkkokaupasta silloin, kun itse haluat

Osta netistä kynsilakka, joka on jokaisen eläinten- ja luonnonystävän toivelahja. Täysin vegaanisen Treat Collection Nail Polish -kynsilakan nopeasti kuivuva ja pitkäkestoinen koostumus jättää kynsille upean sävyn ja kauniin kiillon. Vegaanisissa kynsilakoissa on paljon vähemmän myrkkyjä kuin tavallisissa lakoissa, ja vegaaninen luonnonkosmetiikka on aina puhtaista ja parhaista kasvisraaka-aineista valmistettua. Kynsilakoissa on pitkä korkki, josta saa lakatessa oikean otteen sekä leveä sivellin, jonka pehmeät harjakset levittävät lakan tasaisesti kynsille. Kynsilakka ei sisällä formaldehydiä, tolueenia, formaldehydihartsia, kamferia tai dibutyyliftalaattia. Tuotteen koko on 15 ml. On järkevää tilata näyttävät kynsilakat verkkokauppojen monipuolisista valikoimista. Voit tulla ostoksille milloin vain haluat, sillä verkkokaupat ovat aina auki ajasta ja paikasta riippumatta.

Poimi itsellesi verkkokaupan valikoimista todella hienostunut kynsilakka-setti. Trind French Manicure Set -manikyyrisetillä saat tyylikkään ja hienostuneen ranskalaisen manikyyrin aivan hetkessä. Täydellinen setti sisältää kolme hoitavaa kynsilakkaa: roosan Base Coat -aluslakan, valkoisen French White -kärkilakan sekä Top Coat -päällyslakan. Tuotteen koko on 3 x 9 ml. Osta kynsilakat parhaaseen hintaan kätevästi verkosta

Osta kynsilakat verkkokaupasta parhaalla valikoimalla

  • Kynsilakka on täydellinen keino korostaa hyvin hoidettuja kynsiä
  • Verkkokaupasta valitset lukemattomien tuotteiden joukosta mieleisesi tuotteen
Siirry alkuun