Hanki kynsitarvikkeet edullisesti verkosta. Kynsitarvikkeita on saatavilla yhteensä 76 tuotetta 6 eri verkkokaupasta. Kynsien hellävaraiseen hoitoon Dirty Works Glass Nail File tarjoaa pirteän lasiviilan, jonka avulla muotoilu ja lyhennys sujuvat tehokkaasti, ilman kynsien turhaa liuskoittumista. Kynsiviilan mukana on suojakuori, jonka ansiosta voit ottaa viilan mukaan ja varmistaa, että apu on lähellä, kun tarvitaan. Viilan koko on 14 cm. Viilaamisessa kätevä perussääntö on, että pitää viilata kaikki kynnet samanpituiseksi, sillä erimittaisista kynsistä pisimmät katkeavat aina ensin. Kynsinauhoihin on tarpeellista kiinnittää aina huomiota, sillä ne kuivuvat ja kovettuvat helposti, jos niitä ei hoida säännöllisesti.

Hanki kynsitarvikkeet edullisesti verkosta

Tutustu verkossa tunnettuihin ja arvostettuihin Trind tuotteisiin. Trind Corrector Pen kynsilakanpoistokynä on nopea ja helppo apuväline siistimään kynsinauhoille vahingossa tippunut kynsilakka. Lakanpoistokynä sisältää kynsinauhoja kosteuttavia ainesosia, sekä hellävaraista kynsilakanpoistoainetta. Käytännöllinen pakkaus sisältää kolme vaihtopäätä. Kynsinauhojen hoitoon erittäin hellävarainen tuote on Babor AGE ID Cuticle Remover. Valmiste on manikyyriä täydentävä geelimäinen tuote, joka tehokkaasti, mutta hellävaraisesti irrottaa kynsilevyyn kiinnikasvaneet kynsinauhat. Tuotteen käyttö on todella helppoa, eli levitä ensin tuotetta kynsinauhoille ja anna rauhassa vaikuttaa noin 5 minuuttia. Työnnä tämän jälkeen kynsinauhoja hellästi irti kynnen pinnasta, käyttämällä mainittuun tarkoitukseen sopivaa manikyyritikkua. Pese kädet aina huolellisesti tuotteen käytön jälkeen. Verkkokauppaan voit tulla ostoksille, milloin tahansa sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Tutustu tuotteisiin, valitse tarvitsemasi kynsitarvikkeet ja säästä selvää rahaa.

Kynsileikkuri leikkaa paksut ja kovat kynnet varmasti ja tasaisesti. Verkosta löydät vahvat aidot Credo-kynsileikkurit, jotka on valmistettu parhaasta teräksestä ja ne pysyvät tukevasti kädessä. Credo kynsileikkureissa on aina käytännöllinen pyöristetty kärki. Kynsien hoidon yhteydessä on järkevää hoitaa kokonaisvaltaisesti myös käsien ja jalkojen iho. OPI Pro Spa tuotteet tarjoavat kotioloissa viimeistellyn pohjan mani- ja pedikyyrille. OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil to Go on kynsinauhaöljy, joka kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja kynsiä. Avokadosta saatava lipidiyhdiste pitää yllä kosteutta ja ravitseva cupuaçu-voi palauttaa ihon kosteustasapainon nopeasti. Hoitavien kasviöljyjen tuoma koostumus vähentää kuivuutta tuntumatta kuitenkaan rasvaiselta. Pipettipullon avulla valmistetta on helppo levittää iholle ja kynsille. Tutustu monipuoliseen valikoimaan ja hyödynnä verkkokauppojen parhaimmat tarjoukset.

Hoida kynnet kerralla kuntoon

Apteekki-Kynsisakset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne kestävät laadukkaina kauan. Saksissa on kätevä taivutettu kärki, joka leikkaa kynnet hellävaraisesti. Kynsien hoidossa on hyvä kiinnittää huomiota huoliteltuihin kynsinauhoihin. Kynsinauhojen pitää olla aina joustavat ja ehjät. Kynsinauhojen tehtävä on kynttä suojaten estää vahingollisten bakteerien pääsy kynsien alle. OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil to Go on hellävarainen kynsinauhaöljy, joka ravitsee ja kosteuttaa kynsiä. Ravitseva cupuaçu-voi palauttaa ihon kosteustasapainon nopeasti ja avokadosta saatava lipidiyhdiste pitää kosteutta yllä pitkäkestoisesti. Useiden kasviöljyjen sekoitus vähentää kuivuutta tuntumatta rasvaiselta. Tuotteen koko on 7,5 ml ja valmiste on paranneltu koostumus OPI Avoplex -öljystä. Netistä voit ostaa aina kun haluat, sillä parhaat kynsitarvikkeet löytyvät kätevästi verkkokaupasta.

OPI Avoplex Exfoliating Curticle Treatment on kuivia kynsinauhoja hellävaraisesti pehmentävä tehotuote, joka kuorii ja uudistaa ihoa AHA-happojen avulla. Tehokkaita ravinteita sisältävä Avocado Lipid Complex -yhdiste hyödyntää tehokkaasti imeytyvää avokadoöljyä, luovuttaen iholle runsaasti vitamiineja, fosfolipidejä ja proteiineja. Valitse tarvitsemasi kynsitarvikkeet verkkokaupan laajasta valikoimasta. Muista myös kiinnittää huomiota jalkojen ja varpaiden hyvinvointiin. Dirty Works Toenail Clipper varpaankynsileikkurilla pidät kyntesi ehjinä ja terveinä. Kuluttajalle paras hinta löytyy aina netistä.

Kynsitarvikkeet nyt verkosta kotiin muutamassa arkipäivässä

  • Kynnet ovat tyylikäs päivittäinen käyntikorttisi
  • Hoida ja ravitse kynsiäsi säännöllisesti
Siirry alkuun