Ralph Lauren Big Pony Collection #3 Yellow Coffret: Eau De Toilette Spray 100 ml/3.4oz + Hydrating Body Lotion 200 ml/6.7oz 2pcs
75,50€
Ralph Lauren The Big Pony Fragrance Collection Coffret: (#1, #2, #3, #4 Eau De Toilette) 4 x 15 ml/0.5oz
59,50€
Bvlgari Omnia Coral Coffret: Eau De Toilette Spray 65 ml/2.2oz + Body Lotion 75 ml/2.5oz + Body Scrub 75 ml/2.5oz + Pouch 3pcs+po..
113,00€
Holika Holika Jeju Aloe Face And Bodycare Set (3 x 55mL)
9,56€
Clinique 3-step Skin Care System for Combination Oily Skin
27,95€
Tigi Bed Head Urban Anti+Dotes Recovery Duo (2 x 750mL)
24,95€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Balmain
Biotherm
Boucheron
Burberry
Bvlgari
Cacharel
Calvin Klein
Carolina Herrera
Chanel
Clarins
Collistar
DKNY
Diesel
Dolce & Gabbana
Elizabeth Arden
Escada
Giorgio Armani
Givenchy
Gucci
Hugo Boss
Jimmy Choo
Kenzo
Lacoste
Lancome
Loreal
Moschino
Police
Prada
Ralph Lauren
Schwarzkopf
Tommy Hilfiger
Versace
Yves Saint Laurent
Alterna
Amika
Anthony
Aramis
Babor
Beyonce
Bourjois
Cartier
Cerruti
Chloe
Chopard
Clinique
Dana
Davidoff
Decleor
Ecotools
Ei-tuotemerkkia
Fendi
Gap
Gres
Guerlain
Guess
Hermes
Jaguar
Jivago
Joop
Jovan
Krizia
Lalaloopsy
Lancaster
Laneige
Lanvin
Madonna
Nurme
Philosophy
Prince
Rihanna
Rochas
Sampar
Senscience
Shiseido
Sisley
Swarovski
Tigi
Trilogy
Trussardi
Tweezerman
Valentino
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eleven
MyLook
Nordic Feel
Shopping4net kosmetiikkatuotteet
StrawberryNET.com
Terveinjaloin
Poista kaikki suodattimet

Lahjat

713 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Kosmetiikka on mitä parhain lahja ystävälle, sukulaiselle tai omalle rakkaalle. Useimmilla meistä on jo kaikkea, eivätkä monetkaan ihmiset halua enempää tavaraa koteihinsa. Kosmetiikka on mitä parhain lahja, sillä se ei käytön jälkeen jää viemään tilaa kotona. Osa kosmetiikkatuotteista vaatii henkilökohtaisen valinnan tekemistä, mutta monet soveltuvat hyvin kenelle tahansa. Ystävättärelle ei ehkä kannata ostaa meikkivoidetta, sillä siihen pitää jokaisen itse valita oikeanlainen koostumus ja sävy. Esimerkiksi suhkusaippuat ja ihovoiteet ovat kuitenkin mitä sopivimpia lahjoja. Miehelle lahjan löytäminen voi olla hieman naista helpompaa, mutta jos tuntee hyvin naispuolisen lahjansaajan on kosmetiikkalahjan ostaminen naiselle myös hyvä idea. Löydä nyt sivuiltamme parhaat lahjat ja paketit tärkeille ihmisille elämässäsi.

Parhaat lahjat kaikille tärkeille ihmisille

Lahjojen ostaminen on monesti vaikeaa, myös silloin, vaikka tuntisi hyvin lahjan saajan. Hankaluus muodostuu usein siitä, että useimmilla meistä on jo melkeinpä kaikkea, joten uusien tavaroiden ostamiselle ei useinkaan ole syytä. Lisäksi usein lahjan ei ole tarkoitus olla massiivinen investointi, vaan tavoite on lähinnä muistaa tärkeää ihmistä. Juuri tässä tilanteessa kosmetiikka on mitä parhain lahjaidea naiselle tai miehelle. Sopivat lahjat saavat vastaanottajan hyvälle tuulelle ja hetkeksi irti arjen ikävistä asioista. Lahja piristää ja kertoo, että lahjan antaja välittää toisesta. Kosmetiikka tuo sopivaa ylellisyyttä elämään ilman, että pysyvän tavaran määrä kasvaa kodissa. Ostamista helpottavat huomattavasti myös valmiit lahjapakkaukset, joissa on mietitty sopiva tuotekokonaisuus, ja joka on vieläpä pakattu kauniiseen pakkaukseen. Lahjan ostaminen ei voisi olla helpompaa.

Moni saattaa ajatella, että kosmetiikka sopii lahjaksi vain tietyille naisille, jotka ovat kiinnostuneita meikkaamisesta ja laittautumisesta. Tämä ei pidä paikkaansa. Kosmetiikka sopii kelle tahansa! Lahjapakkauksia on tarjolla runsas valikoima erilaisille vastaanottajille, jotka kaikki arvostavat erilaisia asioita elämässään. Kosmetiikkalahja voi olla enemmän hemmottelutuote tai yleisestä hygieniasta huolehtimiseen tarkoitettu. Tai piristävä suihkusaippua, jota jokainen tarvitsee väsyneenä aamusuihkussa. Vaihtoehtoja on runsaasti. Ajat ovat muuttuneet siitäkin, kun miehet suhtautuivat kielteisesti kosmetiikkaan. Nykyisin jokainen itseään kunnioittava mies pitää huolta itsestään ja omistaa ainakin joitakin ihonhoitotuotteita. Myös miehet halauavat näyttää raikkailta ja pirteiltä. Ulkoiseen olemukseen liittyvät odotukset koskevat nykyisin kumpaakin sukupuolta, ei ainoastaan naisia. Eikä kyse ole vain velvollisuuksista, vaan siitä, että kuka tahansa saa nauttia kosmetiikasta.

Valitse sopiva lahja

Sivustomme on suunniteltu palvelemaan jokaista lahjan etsijää parhaalla mahdollisella tavalla. Tiedämme, että lahjan antaminen on tärkeää mutta vaikeaa. Haluamme olla tässä apuna. Tutustu sivustomme monipuoliseen tarjontaan ja erilaisiin hakukriteereihin, jotka auttavat sinua löytämään juuri sopivan lahjan ilahduttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Lahjat on tuotekategorioissamme jaettu naisten ja miesten lahjoihin. Tämä ei tarkoita, etteikö joitakin lahjoista voisi antaa kummallekin sukupuolelle, mutta tästä lähtökohdasta on kuitenkin usein hyvä aloittaa. Lisäksi voit luonnollisesti myös valita sopivan hintahaarukan lahjalle. Jos olet liikkeellä pienellä budjetilla, voit myös etsiä ainoastaan aletuotteista sopivaa kohdetta. Mikäli tiedät, että lahjan saaja suosii jotain tiettyä tuotemerkkiä, voit rajata hakusi myös brändin perusteella.

Lahjan antaminen on aina henkilökohtaista. Joskus lahjan antaja saattaa pelätä, että lahja ei miellytä tai vastaanottaja ei pidä siitä. Meidän lahjapakkauksemme on suunniteltu niin, että useimmat ottavat ne mielellään vastaan ja ilahtuvat niistä. Voit siis huoletta poimia valikoimasta kiinnostavan tuotteen. Voit myös ostaa kerralla lahjat vaikkapa useammalle ihmiselle tulevaisuuden varalle.

Lahjat

  • Valmiit lahjapakkaukset ovat helppo ja hyvä lahjaidea
  • Löydä parhaat lahjaideat miehille ja naisille
Siirry alkuun