NARS Soft Touch Shadow Pencil - Heat 4g/0.14oz
25,00€
Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Eyeshadow 5 Color Palette - 02 Ivory Power 7g/0.24oz
56,00€
Bare Escentuals BareMinerals 5 In 1 BB Advanced Performance Cream Eyeshadow Primer SPF 15 - Barely Nude 3 ml/0.1oz
19,50€
Bare Escentuals BareMinerals Ready Eyeshadow 2.0 - The Hollywood Ending (# Promise, # Dazzle) 2.7g/0.09oz
23,50€
NARS Duo Eyeshadow - Sugarland 4g/0.14oz
33,50€
Lavera Beautiful Mineral Eyeshadow - # 04 Shiny Taupe 2g/0.06oz
16,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Burberry
Calvin Klein
Chanel
Clarins
Collistar
Dolce & Gabbana
Dr. Hauschka
Elizabeth Arden
Estelle & Thild
Giorgio Armani
Givenchy
Helena Rubinstein
Korres
Lancome
Loreal
Maybelline
NYX
Sigma
Yves Saint Laurent
Arezia
Aveda
Babor
Becca
Benecos
Benefit
Blinc
Boho
Borghese
Bourjois
Cailyn
Cameleon
Cargo
Chantecaille
Ciate
Clinique
Colorescience
Ei-tuotemerkkia
Glominerals
Gosh
Guerlain
Iman
Iope
Ipsa
Jouer
Kanebo
Lavera
Missha
Nars
Ottie
Pixi
Pupa
Purminerals
Revlon
Rmk
Rodial
Self
Shiseido
Sisley
Stila
Thebalm
Tigi
Yes
Youngblood
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Apteekkituotteet
Eleven
House of Organic
Hyvinvoinnin Tavaratalo
MyLook
Nordic Feel
Oletkaunis.fi
Shopping4net kosmetiikkatuotteet
StrawberryNET.com
Poista kaikki suodattimet

Luomivärit

1824 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Luomivärit ovat mahtavia meikkituotteita siksi, koska erilainen luomiväri muuttaa koko ilmeesi täysin toisenlaiseksi. Onko lempityylisi dramaattinen smokey eyes, vai luonnollisempi nude? Tällä meikkituotteella voit leikitellä loputtomiin ja voit olla varma, ettet tule koskaan tylsistymään. Mikään pakkohan luomivärin sävyä ei tietenkään ole vaihdella, vaan moni luottaa samaan luottomerkkiin ja sävyyn vuodesta toiseen. Tuotteiden hinnat voivat kuitenkin vaihdella ja siksi niitä kannattaa vertailla. Markkinoille tulee lisäksi jatkuvasti loistavia uutuustuotteita, joita kannattaa kokeilla rohkeasti. Netistä voit ostaa meikkituotteita helposti ja sinun on helppo vertailla eri tuotteita!

Luomivärit opas - Miten valitsen sopivan luomivärin?

Luomivärit ovat kaiken ikäisten meikkisuosikkeja. On hämmästyttävää, kuinka pienellä sipaisulla väriä luomille voi nostaa meikin aivan uudelle tasolle. Luomivärin valinnassa on tarkasteltava kuitenkin useita asioita. Tämän meikkituotteen valinnassa sinun kannattaa ensinnäkin ottaa huomioon ihotyyppisi. Jos luomesi ovat kovin rasvaiset, tarvitse ehdottomasti joko luomivärin pohjustustuotteen tai sellaisen luomivärin, jossa pohjustustuote on mukana. Pohjustustuote auttaa luomiväriä pysymään paikoillaan koko päivän ja se ei pakkaudu luomivakoon. Rasvaisen ihotyypin kanssa kannattaa myös suosia puuterimaisia luomivärejä. Jos ihotyyppisi ja luomesi ovat hyvin kuivat, kannattaa ehdottomasti testata erilaisia luomivärikyniä sekä voidemaisia luomivärejä. Ne kosteuttavat ihoa samalla ja eivät toisaalta tuo esiin kuivaa ja epätasaista ihoa. Voidemaisen luomivärin häivyttäminen on lisäksi yksinkertaista ja siinä onnistuu aloittelijakin. Nettikaupassa shoppailessasi kannattaa tutkia myös alennus-tuotteita.

Luomivärien hankinnassa kannattaa luottaa perusasioihin. Jo yhdellä, kattavalla paletilla pääset pitkälle. Yksi perushankinta, joka jokaisen kannattaisi tehdä, on nudevärejä sisältävän paletin hankkiminen. Tähän palettiin kannattaa panostaa, sillä se voi olla todellinen silmämeikkisi kulmakivi. Tässäkin kannattaa muistaa se, että laadukas ei välttämättä tarkoita kallista, vaan myös edullisemmilta merkeiltä voi löytyä loistavia tuotteita. Myös hintavampien merkkien tarjoukset kannattaa tarkistaa! Nudesävyillä pääset helposti alkuun ja tummemmilla sävyillä voit tehdä myös näyttävämmän meikin. Nudesävyt sopivat useimmille loistavasti ja vaaleimmat sävyt antavat myös ihanasti valoa kulmakarvojen alle ja kulmaluulle. Jos pidät silmien meikkaamisesta, voit lisäksi hankkia erikoisempia sesonkivärejä kokoelmaasi, joilla voit luoda näyttävän meikin juhliin.

Luomivärit korostavat silmiä kauniisti!

Luomivärit tuovat kasvoille kaunista hehkua. Parasta on, että yhdellä tuotteella voit luoda joko hyvin luonnollisen tai todella näyttävän lopputuloksen. Luomivärien käytössä kannattaa muistaa yksi perussääntö: Jos meikkaat silmäsi voimakkaasti, jätä huulesi luonnollisiksi. Vastaavasti, jos valitset näyttävän huulimeikin, silmämeikin olisi hyvä olla melko kevyt, että lopputulos ei näytä ylimeikatulta. Tilanteessa, jossa haluat meikin pysyvän virheettömänä koko päivän, sinun kannattaa valita tuote, joka joko sisältää pohjustuotteen tai vastaavasti näyttää erillistä meikin pohjustustuotetta. Arkimeikissäkin kannattaa harkita primerin käyttöä, jos ihotyyppisi on rasvainen. On hyvä muistaa, että sinun ei tarvitse omistaa suurta meikkiarsenaalia, vaan laadukkailla perustuotteilla pääset hyvään alkuun. Parhaat tuotteet voit ostaa ja tilata verkkokaupasta, jolloin myös hintojen vertailu on sinulle helppoa.

Luomivärit kannattaa siis valita huolellisesti, mutta muista, että tällä meikkituotteella voit myös vapaasti leikitellä ja muuttaa tyyliäsi. Sinun ei tarvitse jämähtää samanlaiseen meikkityyliin vuosiksi, vaan voit uudistaa halutessasi tyyliäsi vaikkapa joka päivä! Parhaat tuotteet löydät tässäkin tapauksessa kokeilemalla erilaisia vaihtoehtoja. Yhdellä yhteen sopivalla tummalla ja vaalealla sävyllä sinun on kuitenkin helppo aloittaa!

Luomivärit kannattaa valita ihotyypin ja tyylin mukaan!

  • Valitse sopiva luomiväri ihotyyppisi mukaan. Markkinoilla on paljon erilaisia puuterimaisia ja voidemaisia tuotteita!
  • Kun haluat pysyvän lopputulosen, valitse luomiväri, jossa on pohjustustuote mukana tai hanki pohjustustuote erikseen.
  • Panosta hyvään perusluomiväripalettiin ja muutamaan perussävyyn, joita voit käyttää ympäri vuoden!
Siirry alkuun