Manikyyrillä ja pedikyyrillä tarkoitetaan käsien ja jalkojen, sekä kynsien hoitoa. Tyypillisesti manikyyri & pedikyyri tehdään kosmetologin toimesta, mutta nykyisin on saatavilla myös kotihoitotuotteita, joilla hoitoja voi tehdä onnistuneesti kotona. Tarvitaan ainoastaan hieman aikaa sekä laadukkaat ja tehokkaat, helppokäyttöiset tuotteet. Näin voi säästää huomattavasti rahaa, mutta saada silti erinomaisen lopputuloksen. Tehdäkseen hoitoja kotona tarvitaan vähintään tuotteita, joilla voidaan pehmentää jalkojen ja käsien ihoa, sekä perustuotteet kynsien huoltamiseen. Monesti etenkin jalkapohjien iho voi olla sen verran kovettunutta, että tarvitaan erikoistuotteita. Löydä nyt kerralla kaikki manikyyri- ja pedikyyrituotteet netistä.

Manikyyri & pedikyyri kotona

Saadakseen parhaita kokemuksia käsien ja jalkojen hoidosta, kannattaa luottaa parhaaksi todettuihin tuotteisiin. Ensin tulee kuitenkin löytää itselleen tarpeelliset tuotteet suuresta valikoimasta. Kategoriaan kuuluu sekä ihonpehmentämiseen käytettäviä tuotteita, kuin lukuisia erilaisia välineitä, joilla kynsiä voidaan käsitellä. Jos sekä jalkojen että käsien iho on kunnossa, ja kyseessä on lähinnä kosmeettinen toimenpide, pärjätään vähemmillä tuotteilla ja välineillä. Tällöin myös saatetaan haluta satsata enemmän kynsien lakkaamiseen ja hoitoon. Joskus etenkin jalkojenhoito on saattanut jäädä vähemmälle ja pahimmillaan kynsistä löytyy sieni tai erilaisia infektioita. On selvää, että tällöin perinteinen manikyyri & pedikyyri tai muut hemmotteluhoidot eivät riitä, vaan silloin tarvitaan hoitoja, jotka on suunnattu erityisesti jalkaongelmien hoitoon. Kun jalkojen peruskunto on saavutettu, voidaan siirtyä hoitamaan jalkojen ulkonäköä.

Manikyyri ja pedikyyri siis aloitetaan tilanne- ja tarvekartoituksella. Useimmissa tapauksissa hyvä valinta on säästöpakkaus tai tuotesetti, johon kuuluu ainakin kynsileikkuri sekä kynsiviila ja muita kynsien käsittelyyn tarvittavia tuotteita. Nämä välineet tulisi kuulua jokaiseen kotitalouteen, ja ne ovatkin hyvä ja kestävä investointi - laadukas kynsileikkuri voi kestää eliniän. Myös kynsiviiloissa on suuria eroja: jotkut ovat käytännössä kertakäyttöisiä ja jotkut kestävät vuosia ahkerassakin käytössä. Kynsienhoitosetti on kätevä myös siksi, että se vie vain minimaalisen vähän tilaa - et tarvitse erillistä kauneushoitolaa niitä varten, vaan niitä voi säilyttää vaikka käsilaukussa. Muihin käteviin, kynsienhoitoa helpottaviin tuotteisiin kuuluvat myös esimerkiksi varpaidenerottelijat, joiden ansiosta yksittäisen varpaan käsittely muuttuu hetkessä hankalasta erittäin helpoksi.

Tuotteet ongelmaihon hoitoon

Manikyyri & pedikyyri kuuluvat monen hemmotteluhetkiin, ja sitä ne parhaimmillaan ovatkin. Joskus etenkin jalkojen iho tarvitsee kuitenkin tehokkaampaa hoitoa, jolloin kylpysuolat ja kynsiviilat eivät valitettavasti riitä. On hyvin yleistä, että jaloista löytyy kynsisieni tai varpaiden kynnet ovat kasvaneet sisäänpäin. Näitä ongelmia ei kannattaa ohittaa, vaan ne on syytä hoitaa pikaisesti kuntoon. Hyvä asia on se, että löytyy runsaasti erilaisia täsmätuotteita, jotka on kehitetty juuri näihin ongelmiin. Kynsisienien hoitoon on tarjolla esimerkiksi erilaisia hoitokyniä sekä aineita, joilla ongelma selätetään helposti. Myös sisäänkasvaneet kynnet voidaan hoitaa kuntoon kotiloissa niille tarkoitetulla hoitopaketilla. Jalkojen ongelmat usein unohdetaan, sillä etenkin talvisaikaan jalat eivät ole näkyvissä. Paras ratkaisu on kuitenkin hankkia hyvät tuotteet, jotka hoitavat jalat kuntoon kuin itsestään.

Manikyyri & pedikyyri on usein mitä parhain tapa huolehtia omasta hyvinvoinnista. Enää ei tarvitse mennä kalliisiin hoitoihin kosmetologille tai lääkärille, vaan voi hoitaa itse jalkojen ja käsien ihon, sekä kynnet kuntoon. Tutustu nyt parhaisiin tuotteisiin, jotka tekevät jaloistasi silkkisenpehmeät, ja käsistäsi tyylikkäät ja miellyttävän ensivaikutelman antavan. Löydä parhaat tuotteet helposti netistä.

Manikyyri & pedikyyri on mahdollista toteuttaa myös kotona.

  • Tehokkaa täsmätuotteet jalkaongelmiin
  • Huolitellut kädet ja kynnet ovat paras käyntikotti
Siirry alkuun