Loreal Paris Touche Magique Concealer - W1-2 Ivory Beige
14,00€
Christian Dior Diorskin Star Sculpting Brightening Concelear - # 001 Ivory 6 ml/0.2oz
40,50€
Laura Mercier Oil Free Tinted Moisturizer SPF 20 - Caramel 50 ml/1.7oz
50,50€
Shiseido Sheer & Perfect Foundation SPF 15 - # I40 Natural Fair Ivory 30 ml/1oz
33,50€
Clarins Instant Light Brush-On Perfector - 01 Pink Beige
22,99€
IsaDora Light Touch Concealer Conceal & Illuminate - 80 Blond Beige
12,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Chanel
Clarins
Collistar
Elizabeth Arden
Giorgio Armani
Helena Rubinstein
Lancome
Loreal
Maybelline
NYX
Nuxe
Yves Saint Laurent
Babor
Becca
Beingtrue
Benecos
Blinc
Bliss
Cailyn
Cargo
Clinique
Colorescience
Dermablend
Dermalogica
Donginbi
Ecotools
Ei-tuotemerkkia
Elemis
Glominerals
Gosh
Guerlain
Innisfree
Iope
Jouer
Kanebo
Laneige
Missha
Modelco
Murad
Nars
Ottie
Payot
Pixi
Purminerals
Revitalash
Revlon
Rmk
Rodial
Shiseido
Sulwhasoo
Super
Thalgo
Thebalm
Valmont
Vital
Youngblood
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Cocopanda
Eleven
House of Organic
Hyvinvoinnin Tavaratalo
MyLook
Nordic Feel
Shopping4net kosmetiikkatuotteet
StrawberryNET.com
Thebos
Poista kaikki suodattimet

Meikkipohja

1192 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Meikkipohja on useimmille naisille hyvin tuttu juttu. Kuten saatat tietää, se on koko meikkauksen tärkein vaihe, nimittäin sillä luodaan perusta kaikelle muulle meikkaukselle. Ideana on tasoittaa kasvojen ihonväri, sopivaa väripigmenttiä sisältävällä aineella. Mikäli tätä vaihetta ei tehdä huolella, voi olla, että muu meikkaus, kuten huulimeikki ja silmämeikki eivät pääse oikeuksiinsa. Ongelmia voi tulla, jos kasvoihin jää kalpea väri tai väärän sävyinen meikki. Meikkipoihja nuorelle voi olla hankala löytää heti ensimmäisellä kerralla, mutta kokeilemalla muutamia eri tuotteita löydät varmasti sinulle sopivan meikkipohjan. Tarjoamme sinulle lukuisia vinkkejä siihen, kuinka voit onnistua tässä meikkauksen perusvaiheessa ja saada aikaan näyttävän ja luontevan kauniin meikin. Tutustu myös miten kuiva iho vaikuttaa meikkipohjan valintaan.

Meikkipohja korostaa kasvojen luontaista kauneutta

Meikkipohjan tekeminen voi olla tarpeellista silloinkin, kun on tarkoitus tehdä vain pientä meikkausta. Useimmiten kauneimmassakin ihossa on vähintään pientä sävytettävää tai tasoitettavaa. Koko ihoa ei tarvitse meikata, mutta voit käyttää hieman sävyttävää päivävoidetta tai jotain peiteainetta sopiviin kohtiin. Puuterin käytön voi jättää väliin, ellet välttämättä halua sitä käyttää. Jos olet lukenut kokemuksia netistä, kuinka meikkipohja tehdään, olet saattanut törmätä samaan kysymykseen yhä uudelleen. Mikä on paras aine minun meikkauksen aloittamiseen? Mitä vaihtoehtoja ylipäänsä on? Yleisimmin käytettyjä ovat nestemäinen meikkivoide ja kiinteä meikkivoide sekä meikkipuuteri. Lisäksi jotkut käyttävät jauhemaista meikkipuuteria, jonka avulla voit saada hieman hienojakoisemman lopputuloksen verrattuna tavalliseen meikkipuuteriin. Myös mineraalimeikkipohja, joka luetaan jauhemaisiin meikkipohjiin, on hyvin suosittu nykyään monien meikkaajien keskuudessa.

Nestemäinen meikkivoide on hyvin perinteinen meikkipohjaan käytetty tuote. Kaikki meikkivalmistajat tarjoavat niitä ja koostumuksia on hyvin erilaisia. Tarjolla on ohut, läpikuultava vaihtoehto ja mattamaisia valmisteita, jotka ovat paksuja ja hyvin peittäviä. Parasta nestemäisessä meikkivoiteessa on se, että se sopii kaikille ihotyypeille. Jos haluat käyttää hyvin peittävää meikkivoidetta, kannattaa kokeilla Joe Blascon meikkivoiteita. Ne sopivat erityisen mainiosti epätasaiselle ja kirjavalle iholle. Ne ovat suunniteltu teatterimaskeeraukseen, joten nämä meikit ovat erityisen laadukkaita, mutta ne eivät hoida juurikaan ihoa. Koska tällaista peittävää meikkivoidetta kuluu yleensä paljon, kannattaa hankkia aina säästöpakkaus, jotta saat pidettyä meikkaukseen liittyvät kustannukset kurissa. Useimmiten peittävimmät laadukkaat meikkituotteet ovat jopa satojen eurojen arvoisia.

Meikkipohjan tekeminen rutiinilla

Meikkipohja on helppo tehdä, kun on harjoitellut muutaman kerran ja kokeillut eri lähestymistapoja ja erilaisia valmisteita. Kevyt ja nopea tapa on käyttää meikkivoidetta ja puuteria yhdistettynä. Tätä tapaa kutsutaan myös meikkipuuteriksi. Se onkin peittävämpää ja voidemaisempaa kuin ihan tavallinen puuteri. Se voidaan levittää kätevästi kasvoille meikkisienen avulla. Tällaiset meikkipuuterit sopivat erinomaisesti rasvoittuvalle ja normaalille iholle. Käyttöä kuivalla iholla kannattaa välttää, sillä sellaiset meikkipuuterit korostavat yleensä pintakuivuutta. Meikkipuuterista on olemassa myös jauhemainen versio, minkä avulla saat paljon hienojakoisemman lopputuloksen. Kun harkinnassa on meikkituotteiden hankkiminen, kannattaa tilata niitä kerralla enemmän ja kokeilla eri vaihtoehtoja. Usein on saatavilla myös näytepakkauksia, joiden avulla on mahdollista tehdä kokeiluja, ennen ostopäätöstä.

Meikkipohja on siis loppujen lopuksi helppo ja rutiininomainen meikkauksen vaihe, kun ensin kokeilee eri tuotteita ja harjoittelee sen tekemistä muutaman kerran. Parhaat meikkituotteet ovat tietysti yleensä myös kalleimpia, mutta keskihintaisista meikkituotteista voit hyvin helposti löytää itsellesi sopivat valmisteet, joiden avulla meikkaaminen on helppoa ja vaivatonta. Tutustu valikoimiin ja lue lisää aiheesta.

Meikkipohja – miten tehdä se helposti

  • Meikkipohjan tekeminen on keskeinen osa meikkausta
  • Etsi vinkkejä netistä, jotta löydät oikean sävyn ja tuotteen
  • Oikein valittu puuteri antaa meikille syvyyttä ja näyttävyyttä
Siirry alkuun