Monen naisen mielestä lahjan ostaminen miehelle on hankalaa, riippumatta siitä, onko lahjan saaja isä, puoliso, poikaystävä vai veli. Miehet eivät välttämättä ilmaise lahjatoiveitaan yhtä selkeästi, kuin naiset. Lahjan osto hankaloituu siis entisestään. Monet miehet kuitenkin arvostavat naisten tapaan kosmetiikkaa ja erilaisia kosmetiikkalahjoja, kuten esimerkiksi laadukkaita after shave -tuotteita, deodoranttia tai tuoksua. Tällaisissa tuotteissa mies ei välttämättä raaski panostaa laatuun, mutta ilahtuu silti laadukkaammasta tuotteet. Lahjat Miehelle voit ostaa kätevästi myös netistä, jolloin vältyt ruuhkilta ja jonottelulta. Myös tuotteiden vertailu on netistä ostaessasi todella helppoa!

Lahjat Miehelle - Millaisia lahjoja miehet arvostavat?

Lahjaa ostaessasi sinun täytyy aina muistaa ajatella ensisijaisesti lahjansaaja sekä sitä, millainen lahja sopisi juuri tälle henkilölle. Myös lahjansaajan ikä kannattaa ottaa huomioon. Syntymäpäivälahjaksi ja joululahjaksi erinomainen valinta on perinteinen tuoksu. Tuoksun osto voi olla kuitenkin haasteellista, sillä ei-omalta tuntuva hajuvesi voi jäädä kokonaan käyttämättömänä kaappiin. Kannattaa siis lukea huolellisesti tuotekuvaukset sekä muiden asiakkaiden kokemuksia, jotta vältyt varmasti virheostoksilta. Markkinoilla on tarjolla myös selkeästi nuoremmille miehille suunnattuja tuoksuja, joten kannattaa tutustua niihin silloin, jos lahjan saaja on nuorempi mies. Myös erilaiset, useita tuotteita sisältävät lahjapaketit ovat loistava lahjaidea, sillä niihin on jo valmiiksi koottu useampi yhteensopiva tuote, jotka toimivat loistavasti yhdessä. Lahjat Miehelle löydät siis helpommin, kuin olisit osannut kuvitellakaan.

Olet varmasti huomannut, että monet miehet eivät halua käyttää liikaa rahaa omaan ulkonäköönsä ja sen hoitamiseen. Siksi ostoskoriin tarttuvat helposti edulliset tuotteet marketista. On kuitenkin selvää, että useimmat miehet ovat otettuja siitä, jos he saavat ajatuksella valitun kosmetiikkalahjan. Esimerkiksi laadukas deodorantti on usein huomattavasti tehokkaampi ja miellyttävämpi, kuin markkinoiden edullisin vaihtoehto. Jos mies on tarkka hiuksistaan, hyvä ajatus voi olla esimerkiksi hyvän shampoon ja hoitoaineen hankkiminen. Lahjapakkauksissa olevat tuotteet ovat usein säästöpakkauksia, jolloin ne ovat reilumman kokoisia ja kestävät pidempään. Joskus mukana voi olla myös hiusten muotoiluun tarkoitettu tuote, esimerkiksi geeli tai vaha. Lahjapakkauksiin voi kuulua myös esimerkiksi kätevä kosmetiikkalaukku, jossa tuotteita on helppo säilyttää.

Mitä lahjaa ostaessa kannattaa huomioida?

Kun ostat lahjaa miehelle, tärkeää on se, että todella mietit sitä, millainen lahja tulee varmasti käyttöön. Älä yritä siis ostaa jotakin sellaista tuotetta, josta tiedät jo etukäteen, että mies ei tule sitä käyttämään. Jos lahjansaaja ei ole tuoksujen ystävä tai hän esimerkiksi allerginen voimakkaille hajusteille, edes tyylikkäin pullo tai pakkaus ei saa häntä tarttumaan tuoksuun. Nettikauppojen valikoimasta löydät myös useita herkälle iholle sopivia tuotemerkkejä, joten myös näihin tuotteisiin kannattaa tutustua. Hiustenhoitoon liittyvissä tuotteissa kannattaa tietysti huomioida hiustyyppi ja hiusten pituus, että lahjat osuvat parhaiten kohdalleen. Jos miehellä on selkeä suosikkimerkki, kannattaa toki tarkistaa tämän merkin tuotteet aivan ensimmäisenä, koska niiden joukosta on mahdollista löytää parhaat lahjat miehelle.

Lahjaa ostaessasi sinun kannattaa huomioida myös yksityiskohdat ja esimerkiksi se, miltä pakkaus näyttää. Nykyisin nettikauppojen valikoimassa on myös useita tuoksuja tai muita tuotteita, joita mainostavat suositut julkkikset tai esimerkiksi urheilijat. Jos miehen suosikkiurheilijan mainostama tuoksu tai muu tuote on valikoimassa, voit olla melko varma siitä, että tämä tuote olisi hyvä ja pidetty lahja. Parhaat lahjat miehelle löydät verkkokaupasta!

Osta netistä upeimmat lahjat miehelle!

  • Ota lahjaa ostaessasi aina huomioon miehen persoona ja esimerkiksi hajusteallergiat.
  • Jos tiedät miehen suosikkimerkin, tarkista ensin tämän merkin tuotteet.
  • Tutustu myös erilaisiin lahjapakkauksiin. Samassa paketissa saat useamman, yhteensopivan tuotteen.
Siirry alkuun