Miesten kosmetiikkavalikoima laajenee päivä päivältä. Jo vuosia on ollut selvää, että kosmetiikasta hyötyminen ei ole vain naisten etuoikeus. Yhä useammat tuotemerkit ovat kehittäneet erityisesti miehille sopivia tuotteita esimerkiksi ihon-, hiusten- ja parranhoitoa sekä yleistä hygieniaa varten. Myös miesten tuoksuvalikoimat kasvavat - kaukana ovat ne ajat, jolloin miehet joutuivat valitsemaan muutaman kitkeränhajuisen partavesivaihtoehdon väliltä. Nyt tarjolla on runsas valikoima tyylikkäitä, mutta maskuliinisia tuotteita jokaiselle miehelle. Löydät parhaat kosmetiikkatuotteet miehille verkkosivuiltamme, jonne on koottu laadukkaimpien merkkien kiinnostavimmat ja suosituimmat tuotteet netin eri verkkokaupoista.

Parhaat kosmetiikkatuotteet miehille

Kosmetiikkatuotteet miehille -kategoria pitää sisällään tuhansia erilaisia tuotteita. Pääkategorioita on neljä: hiustenhoito, ihonhoito, parranajo sekä tuoksut. Kaikista ryhmistä löytyy todella laaja valikoima erilaisia, eri tilanteisiin ja eri ihotyypeille sopivia vaihtoehtoja. Sopivan tuotteen löytämiseksi voi joskus olla syytä käyttää hetki aikaa, sillä näin saa parhaan hyödyn irti ostoksestaan. Kaikki neljä kategoriaa ovat tärkeitä, joskin on aina mahdollista keskittyä enemmän joihinkin niistä. Joissakin tapauksissa esimerkiksi ongelmaiho vaatii enemmän huomiota, jolloin on luontevaa satsata enemmän ihonhoitotuotteisiin. Toisinaan vaikkapa huoliteltu parta on tärkeä osa tyyliä, mistä johtuen tämä kategoria nousee muita tärkeämmäksi. Useimmat miehet kuitenkin satsaavat nykyisin kaikkiin neljään. Kyse ei ole enää siitä, että tyttöystävät tai puolisot ohjaavat päätöksiä, vaan jokainen mies on ottanut vastuun asiasta.

Joitakin tuotteita voivat käyttää sekä miehet että naiset. Esimerkiksi suihkusaippuoista sekä hiustenhoitotuotteista löytyy kummallekin sukupuolelle erinomaisia hankintoja. Monet miesten tuotteet ovat kuitenkin suunniteltu nimenomaan miehille, sillä miesten ja naisten ihot ovat tyypillisesti erilaisia. Miehen iho on yleensä paksumpi ja siksi se vaatii erilaiset tuotteet. Ihonhoidolla tähdätään toki samoihin asioihin: terve ja tasainen iho ovat kunniaksi jokaiselle, sukupuolesta riippumatta. Monissa tuotteissa on myös mukana tuoksu ja luonnollisestikin miesten tuotteissa on käytetty maskuliinisia tuoksuja. Valikoimasta löytyy tietysti myös hajustamattomia tuotteita niitä toivoville. Parranajoa varten löytyy runsaasti erilaisia ihoa hoitavia vaihtoehtoja, jotka helpottavat usein päivittäisiä parranhoitorutiineja. Lopputuloksena tyylikäs mies, joka kääntää naisten katseita.

Laaja tuoksuvalikoima miehille

Yksi jatkuvasti kasvava ja kehittyvä tuotesarja ovat miesten tuoksut. Markkinoille tulee jatkuvasti uusia, mielenkiintoisia tuoksuja ja yhä useampi mies kiinnittää entistä enemmän huomiota ihonhoidon ja parranajon lisäksi myös tuoksuun. Tyylikäs tuoksu viimeistelee olemuksen ja antaa miehestä halutunlaisen kuvan: esimerkiksi sporttisen, itsevarman ja jännittävän. Halusimmepa tai emme, tuoksut vaikuttavat meihin yllättävän voimakkaasti. Laadukkaan partaveden hankkinut mies ei ole voinut olla huomaamatta millainen vaikutus oikeanlaisella tuoksulla on vastakkaiseen sukupuoleen. Naiset kiinnittävät aina huomiota miehen yleiseen siisteyteen sekä tyylikkyyteen ja tuoksu on osa tätä kokonaisuutta. Kosmetiikkatuotteet miehille ovatkin osa itsestä huolehtimista ja oman olemuksen määrätietoista kohentamista, jolla voi halutessaan nostaa omaa viehätysvoimaa merkittävästi.

Miehet huolehtivat nykyisin aktiivisemmin ulkomuodostaan myös menestyäkseen työelämässä. Kyse ei ole vain vaikutuksen tekemisestä ravintolan viehättävimpään naiseen. Mitä enemmän työssään on esillä, sitä enemmän työnantajat odottavat, että myös miehet näyttävät edustavilta. Kyse ei ole kauneuskilpailuista, vaan tyylikkyydestä ja siitä, että huolehtii itsestään. Kosmetiikkatuotteet miehille ovat osa tätä kokonaisuutta, tavoitetta olla paras versio itsestään.

Kosmetiikkatuotteet miehille

  • Löydä parhaat miesten tuotteet hinnan perusteella.
  • Osta suosikkituotteesi nyt helposti netistä.
Siirry alkuun