Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Balmain
Biotherm
Boucheron
Bvlgari
Calvin Klein
Carolina Herrera
Chanel
Clarins
Collistar
Diesel
Dolce & Gabbana
Garnier
Giorgio Armani
Givenchy
Gucci
Hollister
Hugo Boss
Lacoste
Loreal
Nuxe
Police
Prada
Ralph Lauren
Versace
Weleda
Yves Saint Laurent
Adidas
Anthony
Cerruti
Clinique
Coach
Davidoff
Guerlain
Guess
Joop
Jovan
Lagerfeld
Lalique
Lavera
Logona
Melvita
Naturado
Sante
Schmidts
Tabac
Urtekram
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Cocopanda
Eleven
House of Organic
Hyvinvoinnin Tavaratalo
MyLook
Nordicfeel
Shopping4net kosmetiikkatuotteet
StrawberryNET.com
Poista kaikki suodattimet

Miesten deodorantit

278 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Haluatko ostaa miesten deodorantit netistä? Se on yllättävän helppoa: verkkokaupan valikoima on muhkea ja tarjoaa vaihtoehtoja eri merkeiltä. Suositko sinä mieluiten tunnettua klassikkomerkkiä vai haluaisitko kokeilla jotain täysin uutta? Kun valitset asiansa osaavan jälleenmyyjän, voit luottaa valikoiman runsauteen sekä asiakaspalvelun tasoon. Myös toimitus on ilahduttavan nopeaa laadukkaassa verkkokaupassa asioidessasi. Paitsi itselle, voi deodorantin ostaa myös lahjaksi. Silloin varminta on valita laadukas merkki sekä kiinnittää huomiota tuoksuun. Liian hyökkäävä tuoksu ei välttämättä miellytä jokaista, toisaalta hajustamaton deodorantti ei myöskään sovellu välttämättä lahjaksi. Pienellä tutkimisella löydät kuitenkin varmasti sopivan vaihtoehdon.

Miesten deodorantit päivittäiseen käyttöön

Miesten deodorantit on suunniteltu osaksi päivittäistä hygieniaa. Ne pitävät olon raikkaana aamusta iltaan ja tuovat mukanaan kaupan päälle erinomaisen tuoksun. Joskus tekee hyvää vaihtaa se oma luottomerkki tai -tuotekin hetkeksi toiseen. Silloin viisainta on kysellä kokemuksia muilta joko lähipiiristä tai esimerkiksi keskustelupalstoilta. Toisaalta jokaisella on se oma mielipide eikä liikaa kannata nojata toisten ajatuksiin. Kokeilemalla löydät varmasti sen itsellesi parhaiten sopivan deodorantin, jonka tuoksukin miellyttää sinua. Selaa valikoimaa, tutki koostumuksia ja lue deodoranttien kuvailutekstit tarkasti. Kenties voit ostaa vaikka useamman: yksi treenikassiin, toinen kotiin ja kolmas vaikkapa työpaikalle. Joskus saattaa tulla eteen tilanteita, joissa deodoranttia kaipaa kesken päivää. Silloin on mukavaa, kun sellainen löytyy jo valmiiksi esimerkiksi työpaikalta omasta pukuhuoneesta.

Miten erottaa hyvä tarjous muista? Salaisuus on verrata yksikköhintoja. Pakkauskoot vaihtelevat, mutta jokaisen tuotteen yhteydessä on ilmoitettu tuotteen hinnan lisäksi myös yksikköhinta. Katso siis, kuinka paljon eri deodorantit maksavat kilo- tai litrahinnaltaan, ja valitse sen mukaan oma ostoksesi. Toisaalta voit myös tarttua säästöpakkaukseen ja säästää kerralla mukavan summan rahaa. Pidä ne kaikki itselläsi tai anna osa deodoranteista eteenpäin esimerkiksi lahjaksi. Jos annat deodorantin toiselle, kannattaa jo etukäteen varmistaa, ettei hänellä ole allergioita tai ettei hän ole herkistynyt jollekin tietylle aineelle. Deodoranttien INCI-listauksista on helppo tarkistaa, mitä ainesosia ne sisältävät ja tehdä omat valinnat sen mukaan. Toinen harkitsemisen arvoinen asia on deodorantin koostumus. Toiset pitävät voidemaisesta, levitettävästä tuotteesta ja osa suihkii mielummin deodorantin iholle.

Uskalla luottaa laatuun

Miesten deodorantit, aivan kuten mitkä tahansa deodorantit, on suunniteltu tuomaan raikkautta koko päivään ja pitämään hien hajun poissa. Taipumus hikoiluun on yksilöllinen, ja niin on sen mukanaan tuoma mahdollinen tuoksukin. Siksi paljon hikoileville suositellaan yleisesti ottaen antiperspirantteja, vähemmän hikoileville riittää puolestaan hieman kevyempi deodorantti. Paras vaihtoehto on miettiä, millaisia hikoilutaipumuksia itsellä on ja valita tuote sen mukaan. Myös tuoksut vaihtelevat deodoranteissa. Jos pidät miedosta tuoksusta, valitse sellaisella varustettu deodorantti ja jos nautit voimakkaasta tuoksusta, uskalla rohkeasti tarttua astetta voimakkaammin hajustettuun tuotteeseen. Vaihtoehtoja on runsaasti ja niistä jokainen löytää varmasti sen oman mieleisen vaihtoehtonsa. Jos et tiedä, minkä tuotteista valitsisit, kannattaa kysyä lisää asiakaspalvelusta.

Osta miesten deodorantit verkosta: saat käytettäviisi ilahduttavan runsaan valikoiman sekä edulliset hinnat. Paras hinta on usein saatavilla juurikin netistä, sillä siellä hintavertailun tekeminen on helppoa. Myös tuotevertailu onnistuu perinteistä kauppaa vaivattomammin: vertaile koostumuksia, tuoksuja, hintoja sekä ainesosia, ja valitse oma suosikkisi. Deodoranteille on yhteistä yleensä raikas tuoksu sekä miellyttävä, helposti levittyvä koostumus.

Miesten deodorantit pelastavat päivän

  • Näin valitset sopivan deodorantin: mieti, millaisen koostumuksen haluat ja tutustu luvattuun tehoon
  • Paljon hikoileville suosittelemme antiperspiranttia
Siirry alkuun