Boss Bottled Deodorant Spray, Hugo Boss
19,95€
Van Gils Between Sheets for Men Deodorant Spray
21,00€ 23,00€
L&Occitane Cedrat Deodorant Stick 75g/2.6oz
17,40€
Yves Saint Laurent La Nuit de L&Homme Deodorant Spray
37,00€
Schmidts Deodorantti Purkki Seetri-Kataja
10,00€ 17,95€
Karl Lagerfeld Private Klub for Men Deodorant Stick
24,30€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Biotherm
Burberry
Calvin Klein
Carolina Herrera
Chanel
Clarins
Collistar
Dolce & Gabbana
Garnier
Giorgio Armani
Hollister
Hugo Boss
Police
Prada
Ralph Lauren
Yves Saint Laurent
Adidas
Anthony
Benecos
Clinique
Coach
Davidoff
Ferrari
Gosh
Guerlain
Guess
Hermes
Lagerfeld
Lavera
Playboy
Sante
Schmidts
Tabac
Trussardi
Urtekram
Valentino
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eleven
House of Organic
Hyvinvoinnin Tavaratalo
MyLook
Nordic Feel
Shopping4net kosmetiikkatuotteet
StrawberryNET.com
Poista kaikki suodattimet

Miesten deodorantit

174 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Haluatko ostaa miesten deodorantit netistä? Se on yllättävän helppoa: verkkokaupan valikoima on muhkea ja tarjoaa vaihtoehtoja eri merkeiltä. Suositko sinä mieluiten tunnettua klassikkomerkkiä vai haluaisitko kokeilla jotain täysin uutta? Kun valitset asiansa osaavan jälleenmyyjän, voit luottaa valikoiman runsauteen sekä asiakaspalvelun tasoon. Myös toimitus on ilahduttavan nopeaa laadukkaassa verkkokaupassa asioidessasi. Paitsi itselle, voi deodorantin ostaa myös lahjaksi. Silloin varminta on valita laadukas merkki sekä kiinnittää huomiota tuoksuun. Liian hyökkäävä tuoksu ei välttämättä miellytä jokaista, toisaalta hajustamaton deodorantti ei myöskään sovellu välttämättä lahjaksi. Pienellä tutkimisella löydät kuitenkin varmasti sopivan vaihtoehdon.

Miesten deodorantit päivittäiseen käyttöön

Miesten deodorantit on suunniteltu osaksi päivittäistä hygieniaa. Ne pitävät olon raikkaana aamusta iltaan ja tuovat mukanaan kaupan päälle erinomaisen tuoksun. Joskus tekee hyvää vaihtaa se oma luottomerkki tai -tuotekin hetkeksi toiseen. Silloin viisainta on kysellä kokemuksia muilta joko lähipiiristä tai esimerkiksi keskustelupalstoilta. Toisaalta jokaisella on se oma mielipide eikä liikaa kannata nojata toisten ajatuksiin. Kokeilemalla löydät varmasti sen itsellesi parhaiten sopivan deodorantin, jonka tuoksukin miellyttää sinua. Selaa valikoimaa, tutki koostumuksia ja lue deodoranttien kuvailutekstit tarkasti. Kenties voit ostaa vaikka useamman: yksi treenikassiin, toinen kotiin ja kolmas vaikkapa työpaikalle. Joskus saattaa tulla eteen tilanteita, joissa deodoranttia kaipaa kesken päivää. Silloin on mukavaa, kun sellainen löytyy jo valmiiksi esimerkiksi työpaikalta omasta pukuhuoneesta.

Miten erottaa hyvä tarjous muista? Salaisuus on verrata yksikköhintoja. Pakkauskoot vaihtelevat, mutta jokaisen tuotteen yhteydessä on ilmoitettu tuotteen hinnan lisäksi myös yksikköhinta. Katso siis, kuinka paljon eri deodorantit maksavat kilo- tai litrahinnaltaan, ja valitse sen mukaan oma ostoksesi. Toisaalta voit myös tarttua säästöpakkaukseen ja säästää kerralla mukavan summan rahaa. Pidä ne kaikki itselläsi tai anna osa deodoranteista eteenpäin esimerkiksi lahjaksi. Jos annat deodorantin toiselle, kannattaa jo etukäteen varmistaa, ettei hänellä ole allergioita tai ettei hän ole herkistynyt jollekin tietylle aineelle. Deodoranttien INCI-listauksista on helppo tarkistaa, mitä ainesosia ne sisältävät ja tehdä omat valinnat sen mukaan. Toinen harkitsemisen arvoinen asia on deodorantin koostumus. Toiset pitävät voidemaisesta, levitettävästä tuotteesta ja osa suihkii mielummin deodorantin iholle.

Uskalla luottaa laatuun

Miesten deodorantit, aivan kuten mitkä tahansa deodorantit, on suunniteltu tuomaan raikkautta koko päivään ja pitämään hien hajun poissa. Taipumus hikoiluun on yksilöllinen, ja niin on sen mukanaan tuoma mahdollinen tuoksukin. Siksi paljon hikoileville suositellaan yleisesti ottaen antiperspirantteja, vähemmän hikoileville riittää puolestaan hieman kevyempi deodorantti. Paras vaihtoehto on miettiä, millaisia hikoilutaipumuksia itsellä on ja valita tuote sen mukaan. Myös tuoksut vaihtelevat deodoranteissa. Jos pidät miedosta tuoksusta, valitse sellaisella varustettu deodorantti ja jos nautit voimakkaasta tuoksusta, uskalla rohkeasti tarttua astetta voimakkaammin hajustettuun tuotteeseen. Vaihtoehtoja on runsaasti ja niistä jokainen löytää varmasti sen oman mieleisen vaihtoehtonsa. Jos et tiedä, minkä tuotteista valitsisit, kannattaa kysyä lisää asiakaspalvelusta.

Osta miesten deodorantit verkosta: saat käytettäviisi ilahduttavan runsaan valikoiman sekä edulliset hinnat. Paras hinta on usein saatavilla juurikin netistä, sillä siellä hintavertailun tekeminen on helppoa. Myös tuotevertailu onnistuu perinteistä kauppaa vaivattomammin: vertaile koostumuksia, tuoksuja, hintoja sekä ainesosia, ja valitse oma suosikkisi. Deodoranteille on yhteistä yleensä raikas tuoksu sekä miellyttävä, helposti levittyvä koostumus.

Miesten deodorantit pelastavat päivän

  • Näin valitset sopivan deodorantin: mieti, millaisen koostumuksen haluat ja tutustu luvattuun tehoon
  • Paljon hikoileville suosittelemme antiperspiranttia
Siirry alkuun