Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
4711
Biotherm
Burberry
Calvin Klein
Clarins
Collistar
DKNY
Giorgio Armani
Hugo Boss
Lacoste
Loreal
Nuxe
Police
Weleda
Yves Saint Laurent
Adidas
Anthony
Benecos
Bioelements
Blinc
Clinique
Ei-tuotemerkkia
Elemis
Lagerfeld
Lavera
Matrix
Murad
Naobay
Naturado
Playboy
Ren
Revive
Sante
Scholl
Shiseido
Super
Tabac
Thalgo
Urtekram
Valentino
Vital
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Apteekkituotteet
Cocopanda
Eleven
House of Organic
Hyvinvoinnin Tavaratalo
MyLook
Nordicfeel
Oletkaunis.fi
Shopping4net kosmetiikkatuotteet
StrawberryNET.com
Poista kaikki suodattimet

Miesten ihonhoito

285 tuotetta 10 kaupasta
< Edellinen

Miesten ihonhoito ei enää ole mikään tabu. Yhä useammat miehet ovat ymmärtäneet, että tyylikkään ja komean ulkonäön salaisuus piilee usein huolellisessa ja säännöllisessä ihonhoidossa. Vaikka miehillä ei usein olekaan käytössään samanlaista kosmetiikka-arsenaalia kuin naisilla, on etenkin kasvojen ihon puhdistamisesta huolehdittava aamuin illoin. Puhdistus, kuorinta ja kosteutus ovatkin miehen ihonhoidon kulmakivet. Koska miehet ovat pikkuhiljaa ymmärtäneet ihonhoidon tärkeyden, ovat myös kosmetiikkayritykset heränneet kehittelemään kilpaa entistä parempia ja tehokkaampia ihonhoitotuotteita miehille. Verkkokaupasta tuotteet saa usein ostettua edullisemmin kuin kivijalkamyymälästä. Ihostaan huolehtivan miehen kannattaakin vertailla hintoja netissä.

Miesten ihonhoito lähtee puhdistuksesta

Ihon säännöllinen puhdistus on lähtökohta miestenkin ihonhoidossa. Päivän aikana iholle kertyy paljon epäpuhtauksia, kuten likaa, hikeä ja esimerkiksi ilmansaasteita. Siksi iho on hyvä puhdistaa omalle ihotyypille sopivalla tuotteella. Myös yön aikana ihoon saattaa kertyä epäpuhtauksia esimerkiksi likaisesta tyynyliinasta, joten kasvojen puhdistusta ei kannata jättää väliin aamullakaan. Moni mies pesee kasvonsa pelkällä vedellä, mutta täydellisen puhtauden saavuttamiseksi kannattaa ottaa käyttöön joko puhdistusgeeli tai vähintään kasvovesi. Etenkin kuivuudesta kärsivää ihoa kannattaa puhdistaa mieluummin hellävaraisella kasvovedellä kuin vedellä, joka saattaa kuivattaa ihoa lisää. Miesten ihonhoito eroaa naisten ihonhoidosta vain hieman. Silti miehen kannattaa panostaa omiin ihonhoitotuotteisiin sen sijaan, että käyttäisi samoja aineita kuin tyttöystävä. Miesten iho on hieman paksumpi ja karheampi kuin naisten ja siksi tuotteilta vaaditaan enemmän tehoa. Alennuksia tuotteista kannattaa etsiä netistä.

Puhdistuksen lisäksi ihon kosteudesta on tärkeä huolehtia aamuin ja illoin. Aamulla käyttöön kannattaa ottaa hieman kevyempi päivävoide, joka imeytyy hyvin, eikä jätä ihoa rasvaisen ja kiiltävän näköiseksi. Kuivaihoinen valitsee tujumman päivävoiteen ja rasvoittuvasta ihosta kärsivä valitsee voiteen, joka jättää ihon mattapintaiseksi. Jos olet huolissasi ikääntymisen merkeistä, valitse anti age -ominaisuuksia sisältävä kasvovoide. Kannattaa myös valita tuote, jossa on UV-suoja, jonka avulla voit suojautua auringon haitallisilta vaikutuksilta. Illalla puhdistetuille kasvoille kannattaa levittää tuhdimpaa yövoidetta, joka auttaa kasvojen ihoa uudistumaan yön aikana. Kosmetiikkatuotteiden hintoja kannattaa ehdottomasti vertailla. Tarjoushinnat ja säästöpakkaukset ovat hyvä keino säästää ihonhoidossa pitkä penni. Hintojen vertaileminen netissä todella kannattaa.

Ihonhoito on helppoa ja nopeaa

Ihonhoidon ei tarvitse olla aikaa vievää tai vaivalloista. Puhdistus ja kosteutus aamuin illoin vievät jo pitkälle. Miesten ihonhoito on nykyään muutakin kuin vesipesuja ja parranajoa, ja onneksi lähes kaikki miehet tietävät tämän. Oikeilla tuotteilla huonokuntoisenkin ihon saa nopeasti kirkkaaksi ja puhtaaksi. Puhdistuksen ja kosteutuksen lisäksi käyttöön kannattaa ottaa myös kuorinta-aine sekä kasvonaamio, joita voi käyttää viikoittain. Kuorinta poistaa kuolleet ihosolut ihon pinnalta ja estää lisäksi partakarvojen sisäänpäin kasvamisen. Kasvonaamio puolestaan tarjoaa mielesi mukaan joko tehopuhdistusta tai kosteutusta. Valitse savipohjainen naamio, jos haluat vähentää ihon rasvaisuutta. Paras tapa ostaa ihonhoitotuotteet on tietenkin verkkokauppa. Netissä pääset kätevästi vertailemaan hintoja, etkä siis koskaan maksa liikaa.

Miesten ihonhoito ei koskaan ole ollut helpompaa ja edullisempaa. Parhaat hinnat ihonhoitotuotteille löydät vertailemalla hintoja verkossa. Hanki kylpyhuoneen kaappiin ainakin ihotyypillesi sopiva puhdistustuote, päivä- ja yövoiteet kosteustasapainon ylläpitämiseksi sekä mielellään vielä kuorintavoide ja kasvonaamio. Halutessasi voit kokeilla myös erilaisia seerumeita tai esimerkiksi silmänympärysvoidetta ihosi kunnosta huolehtimiseen. Ihonhoito kuuluu kaikille, myös miehille.

Miesten ihonhoito - hanki ainakin nämä tuotteet

  • Omalle ihotyypillesi sopiva puhdistustuote, esimerkiksi puhdistusgeeli tai kasvovesi
  • Kosteusvoiteet sekä päivä- että yökäyttöön
  • Kuorintatuote tai kasvonaamio
Siirry alkuun