Muotoilutuotteet ja välineet, kuten kihartimet, ionisoivat lämpörullat ja muut laitteet helppoihin ja upeisiin kampauksiin, ovat välttämätön osa kylpyhuoneesi varustusta. Tarvitset näitä joka aamu valmistautuessasi päivän menoihin, kuten töihin, opiskeluun tai lähtiessäsi ystävien kanssa juhlimaan. Äläkä unohda romanttisia deittejä tai illallisia kumppanisi kanssa, jolloin haluat näyttää parhaat puolesi. Osta haluamasi tuotteet kätevästi verkkokaupasta. Tarvitsevatko kiharasi suoristusta vai suorat hiuksesi kiharoita? Täältä löydät varmasti oikeat välineet kampauksiin, joissa varmasti näytät upealta. Kokeile myös aivan uusia tapoja hoitaa kasvojen ihoa pyörivillä harjoilla, jotka sopivat niin miehille kuin naisillekin.

Muotoilutuotteet ja välineet jokaiseen päivään

Hiusten muotoilu on helppoa, hauskaa ja nopeaa, kun sinulla on käytössäsi oikeat laitteet. Muotoilutuotteet ja välineet antavat sinulle mahdollisuuden uudistua vaikka joka kerta, kun laitat hiuksiasi. Kokeile rohkeasti uutta lookia ja keräät ihailevia katseita. Suoristat tai kiharrat, näillä tuotteilla se sujuu näppärästi. Uusista kreppiraudoista ja suoristimista on toisinaan alennus peräti 20 prosenttia. Hyvät, nykyaikaiset hiustenmuotoiluvälineet sopivat käteesi ja ja ovat turvallisia käyttää. Ionisoivat kiharrusrullat ovat helliä hiuksillesi, eivätkä haurastuta niitä. Rullia on useaa kokoa, joten saat juuri haluamasi kampauksen. Braun Epilation & Cleansing Face 830 -laitteen vaihtopäät poistavat hellävaroin kuollutta ihosolukkoa, kirkastaen ihoasi. Miehille löytyy oma, ladattava, ihoa puhdistava kasvoharjalaitteensa. Myös miehille säännöllinen ihonhoito on tärkeää ja tällä Remingtonin käteen sopivalla laitteella se on yhtä helppoa kuin parranajo.

Hyödynnä nyt tarjous ja hanki tarpeelliset kampaamotuotteet kotikampaamon ja kauneushoitolan välineesi. Upea ghd Nocturne Creative Curl Wand -kiharrussauvassa on keraaminen tri-zone®-teknologia, joka on patentoitu innovaatio. Upeasti muotoiltu laite loihtii kauniit ja koko päivän kestävät kiharat, jotka kehystävät kasvojasi hurmaavasti. Lämpötila pysyy tasaisena, joten kiharat syntyvät hellävaraisesti. Remington-lämpörullat ovat samettipäällysteisiä ja miellyttäviä käsitellä. Vahasisus luovuttaa lämpöä tasaisesti. Haluamasi ihanat kiharat syntyvät näillä rullilla kuin itsestään. Kaipaatko 80-luvun kreppikampauksia? Nyt saat ne jälleen! Kreppaus lisää tekstuuria hiuksiin ja saa ne näyttämään tuuheammilta. ghd Limited Edition Contour -muotoilurauta on kreppirautamainen muotoilulaite, jolla hiuksiin syntyy pieniä laineita. Tämä on juuri oikea laite tekemään volyymiä suomalaisten usein hentoihin hiuksiin.

Lahjaksi tai itselle

Muotoilutuotteet ja välineet kuuluvat jokaisen tytön ja pojan sekä naisen ja miehen kylpyhuoneen tai kampauspöydän perusvarusteisiin. Jokaiseen kampaukseen tarvitaan omat, laadukkaat välineensä, joilla jokapäiväinen laittautuminen sujuu nopeasti ja kehtaat lähteä ovesta ulos! Saat vaihtelua ulkonäköösi kokeilemalla erilaisia kampauksia kihartamalla, suoristamalla ja kreppaamalla. Miltä sinusta tänään tuntuu? Haluatko villit kiharat vai silkkisen sileät hiukset? Kummat vaan, näillä laadukkailla laitteilla voit toteuttaa itseäsi. Äläkä unohda kasvojesi ihoa. Hoida sitä yhtä säännöllisesti kuin hiuksiasikin. Pehmeät vaihtoharjat hierovat ihosi sileäksi ja nuorekkaan näköiseksi. Myös miesten iho pitää kirkastavasta hoidosta. On aika ottaa uusi rutiini parranajon rinnalle. Nyt voit ostaa laitteet edullisesti, ne ovat myös paras lahjaidea vaikka syntymäpäiväksi.

Valitse parhaat muotoilutuotteet ja välineet verkosta. Valitse myös paras hinta, jolloin sinulla on mahdollisuus hankkia kaikki tarvitsemasi välineet iloksesi ja hyödyksesi. Oikeanlaiset laitteet hiusten muotoiluun ja kasvojen ihonhoitoon pitävät hiuksesi ja kasvosi kauniina, joka päivä. Ei enää bad hair -päiviä! Tutustu laitteisiin ja valitse omasi. Hyödynnä myös alennukset. Tilaa nyt ja kauniimpi arki ja juhla voivat alkaa.

Muotoilutuotteet ja välineet jokapäiväiseen hiustenlaittoon ja ihonhoitoon

  • Kihartimet, kreppiraudat ja suoristimet antavat mahdollisuuksia uusiin kampauksiin.
  • Kasvojen ihon hoito onnistuu harjalaitteella. Osta myös vaihtoharjat.
Siirry alkuun