Miesten partamuoti on tullut jäädäkseen! Parranajo koskettaa jokaista miestä jollain tavalla ja ei olekaan siis aivan sama, miten se tehdään. Ajamisen ei tarvitse olla ikävä velvollisuus, vaan parhaimmillaan se voi olla mukava luksushetki itselle. Laadukkailla ja hyväntuoksuisilla tuotteilla teet siitä elämyksen, joka on helppo ottaa arjen kauneudenhoitorutiineihin mukaan. Sivustomme avulla löydät parhaat tuotteet kaikenlaisille parroille kuten koneet, vahat ja after shave -tuotteet omien tarpeidesi mukaan. Laatutuotteet hoitavat myös ihoa, jolloin ikävää kutinaa ei synny ajamisen jälkeen. Löydä omasi jo tänään netistä ja pidä partasi huippukunnossa.

Hyvä parranajo hoitaa myös ihoa

Olitpa sitten parrakas tai parraton, parran hoito kuuluu jokaisen miehen rutiineihin jossain muodossa. Parranajotyylejä on monia erilaisia esimerkiksi höylääminen, koneella ajaminen tai klassinen tyyli. Jokaiselle sopii erilainen tapa ja omasi löydät kokeilemalla. Kyselemällä ja netistä selailemalla voit löytää muiden kokemuksia eri tyyleistä. Arjen kiireessä tulee usein kuitenkin käytettyä tuttua tapaa, joka ei kuitenkaan aina ole välttämättä paras. Usein parranajon jälkeen iho saattaakin kihelmöidä ja jopa olla haavoilla. Jos näin käy usein, kannattaa vaihtaa ajotapaa ja tuotetta. Mitäpä jos kokeilisit väillä jotain erilaista? Kauttamme löydät suuret valikoimat tuotteita joka lähtöön, jopa partashampoista lähtien. Parranajo voi olla parhaimmillaan hauskaa, kun valitset oikeat ja ihoystävälliset tuotteet. Tee kasvoistasi upeat ja herätä huomio niin arjessa kuin juhlassakin.

Jokaisella miehellä on eri tahti parran kasvuun. Toiset ajavat partansa jopa päivittäin ja erityisesti tällöin olisi tärkeää valita itselle sopivin tapa ja tuote, jotta iho säilyy hyvänä ja miellyttävän tuntuisena pitkin päivää. Yleisimmät huolenaiheet parranajon jälkeen ovat pienet haavat ja kutina. Miesten kokemusten mukaan, erityisesti päivittäinen höylääminen ärsyttää ihoa. Tällöin ajamiseen saattaisikin sopia paremmin partakone, jonka leikkaustulos on sileämpi ja miellyttävämpi kuin höylien. Erityisen tarkkana ajamisessa kannattaa olla talvella, jolloin iho on muutenkin kovilla kuivumisen seurauksena. Iho-ongelmien avuksi sopivat erilaiset hoitavat tuotteet kuten hyvä partageeli, after shave ja laadukas kasvovoide. Kauttamme löydät näitä kaikkia ja mikä parasta, myös hyviä tarjoustuotteita.

Löydä juuri sinulle sopivat parranajotuotteet

Me jokainen olemme erilaisia ja ihollemme sopivat erilaiset tuotteet. Olisikin hyvä tietää, millainen on oma ihotyyppisi ja mitkä ovat olleet yleisimmät ongelmat parranajon jälkeen. Tällöin osaat valita itsellesi sopivimmat tuotteet, ja parranajo tuntuu miellyttävämmältä. Tämä kuuluu niin vahvasti miesten arkirutiineihin, että sen tulisi olla mukavaa. Jos ongelmia ilmenee, mieti mikä voisi olla ratkaisuna. Onko ihosi kenties herkkä vai oletko vain ajanut liian hätäisesti halvalla höylällä? Haluaisitko kenties kokeilla välillä jotain uutta? Kauttamme löydät vastaukset monenlaisiin ongelmiin. Selaile rauhassa omalta kotisohvaltasi. Kun päätät tilata tuotteen, se on nopeaa ja vaivatonta. Laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Löydä omasi jo tänään ja piristä arkista parranajoasi!

Parranajo on jokaisen miehen arkirutiinien kulmakivi. Olipa partasi sitten pitkä, lyhyt tai haluat pysyä kokonaan parrattomana, meidän kauttamme löytyvät parhaat tuotteet jokaiselle tyylikkäälle miehelle. Hoida partaasi ja näytä upealta joka päivä. Hyvin hoidettu parta komistaa jokaisen miehen kasvoja. Aloita muutos partasi hoidossa jo tänään! Kosmetiikkatuotteet.fi:n kautta löydät parhaat tuotteet ja tarjoukset.

Parranajo voi olla jopa arjen luksusta

  • Parranajo liittyy jokaisen miehen elämään jollain tavalla, joten ei ole aivan sama, miten ja millä sen tekee.
  • On tärkeää tietää oma ihotyyppinsä, jotta välttää ongelmat.
  • Kuivalle iholle kannattaa laittaa ajamisen jälkeen esimerkiksi laadukasta kosteusvoidetta.
Siirry alkuun