Parranajo on iholle kova rasitus, mutta oikeilla tuotteilla haittoja voi ehkäistä. Jokaisen miehen kannattaakin investoida kunnollisiin parranajotuotteisiin, varsinkin jos partaa ajaa lähes päivittäin. Valitettavasti moni mies elää yhä siinä uskossa, että ainoa pakollinen parranajotuote on partahöylä tai partakone. Näin ei kuitenkaan ole. Parhaat parranajotuotteet auttavat paitsi itse parranajossa myös kosteuttamaan ihoa parranajon jälkeen. Ihoa voi myös valmistella parranajoon erilaisilla kuorivilla tuotteilla, jotka estävät esimerkiksi ihokarvojen kasvun sisäänpäin. Kaikenlaiset tuotteet parranajoon saat helposti tilattua netistä. Vertaile hintoja sivustomme kautta ja löydä parhaat jälleenmyyjät.

Oikeat parranajotuotteet antavat parhaan lopputuloksen

Jos tavoitteenasi on siisti ja huoliteltu ulkoasu, on parranajo välttämätöntä. Vaikka et haluaisikaan ajaa koko partaa pois, on sen siistiminen useimmille miehille silti lähes päivittäinen tehtävä. Parranajo, kuten mikä tahansa ihokarvojen poisto, on kuitenkin iholle aina rasitus. Siksi onkin tärkeää, että valitset oikeat ja parhaat parranajotuotteet, joiden avulla lopputuloksesta tulee paras mahdollinen. Ennen parranajoa kasvojen iho kannattaa kuoria erikseen kasvojen iholle tarkoitetulla kuorintavoiteella. Tämä poistaa kuolleen ihosolukon ja estää karvatupentulehduksen kehittymisen. Toinen askel on partavaahdon levittäminen. Partavaahdon avulla partahöylä liukuu kasvoilla miellyttävästi ja turhia repimättä. Jos ihosi on kuiva, valitse kuivalle iholle sopiva tuote. Partahöyläksi kannattaa valita omaan käteen sopiva höylä, jonka terä on helppo vaihtaa säännöllisesti. Kuluneella terällä karvat katkeavat huonosti ja iho saattaa ärtyä. Netistä ostamalla löydät hyviä alennuksia.

Partahöylän ja -vaahdon lisäksi myös after shave -geeli on välttämättömyys, jos haluat ihosi pysyvän hyvässä kunnossa parranajon jälkeen. After shave -geelin tarkoituksena on rauhoittaa ja kosteuttaa parranajon jäljiltä rasittunutta ihoa. After shave -geelejä on monenlaisia ja jokaiselle ihotyypille löytyy varmasti sopiva. Moni suosii viilentäviä, mentholin tuoksuisia geelejä, toinen taas käyttää tuhdimpaa ja hajusteetonta geeliä. Koska after shave -tuotetta kuluu paljon, kannattaa säästöä hakea erilaisten tarjousten tai säästöpakkausten muodossa. Netissä vertaamalla löydät parhaat hinnat ja varmistat, ettet maksa tuotteista ylihintaa. Kannattaa myös kokeilla rohkeasti eri tuotemerkkien tuotteita, sillä jokaisen iho on yksilöllinen. Vain kokeilemalla voi löytää juuri itselleen sopivimman tuotemerkin ja tuotteen.

Valitse omalle ihollesi sopivat tuotteet

Kun ajat partaasi, on tärkeää valita juuri omalle ihotyypillesi sopivat parranajotuotteet. Etenkin kuivaihoisen täytyy pitää huolta siitä, että tuotteet ovat tarpeeksi kosteuttavia. Muuten parranajo saattaa ärsyttää ihoa ja saada sen punoittamaan ja hilseilemään. Erillisten parranajotuotteiden lisäksi käyttöön kannattaa ottaa myös omalle ihotyypille sopiva kosteusvoide, jonka avulla ihon kunto pysyy hyvänä parranajojen välillä. Jos ajat parran lähes päivittäin, hyvien tuotteiden merkitys korostuu. Kannattaakin käyttää hetki eri tuotteiden ja niiden ominaisuuksien vertailuun. Näin löydät varmasti parhaat tuotteet omaan käyttöösi. Tuotteiden hintoja kannattaa myös aina vertailla. Sivustomme kautta voit kätevästi verrata tunnettujen kosmetiikkamerkkien tuotteita ja löytää parhaan jälleenmyyjän omien ostostesi tekemiseen. Kosmetiikkatuotteet kannattaa yleensä tilata netistä, sillä hinnat ovat usein halvemmat verkkokaupoissa.

Laadukkaat ja hoitavat parranajotuotteet kuuluvat ehdottomasti jokaisen itsestään huolehtivan miehen peilikaappiin. Onneksi hyvienkään kosmetiikkatuotteiden ei tarvitse maksaa omaisuuksia. Vertaile hintoja sivustomme kautta, niin voit olla varma, että löydät itsellesi sopivat tuotteet parhaaseen hintaan. Tilaa tuotteet verkosta, niin säästät selvää rahaa. Oikeilla tuotteilla teet päivittäisestä parranajosta mukavaa ja miellyttävää puuhaa myös ihollesi.

Parranajotuotteet tekevät parranajosta miellyttävää

  • Vaihda partahöyläsi terä tarpeeksi usein ja käytä partavaahtoa parranajon aikana.
  • Parranajon jälkeen kasvoille kannattaa levittää hoitavaa ja viilentävää after shave -geeliä.
Siirry alkuun