Perusvoiteet ovat hyvän ihonhoidon perusta, jonka varmasti jokainen meistä tietää. Etenkin talviaikaan kannattaa pitää huolta, ettei iho pääse kuivumaan. Niiden tarkoitus on estää kosteuden haihtuminen iholta ja samalla ne suojaavat ihoa. Perusvoiteita löytyy monenlaiselle iholle ja useaan tarpeeseen. Voiden joukosta löytyy kosteuttavia, hoitavia ja esim. atooppiselle iholle soveltuvia. Valikoiman apteekkituotteet ovat tunnetuilta apteekkimerkeiltä, mutta nyt voit tilata ne kätevästi verkkokaupasta, vaikkapa suoraan kotiovelle. Enää sinun ei siis tarvitse asioida apteekissa ostaaksesi näitä voiteita. Verkkokaupasta tilatessa tuotteet ovat lisäksi varsin edullisia.

Miten perusvoiteet tulisi valita?

Kuten jo mainittiin, on perusvoiteita hyvinkin moneen erilaiseen tarkoitukseen. Joillakin ihmisillä iho on todella kuiva ja jopa halkeileva, jolloin paras apu iholle on kosteuttava voide, joka sitoo myös kosteuden iholle. Toisilla ihmisillä taas iho saattaa olla atooppinen, jolloin voiteiden joukosta täytyy valita juuri tähän ongelmaan sopiva tuote, jolla on hoitavia ja uudistavia ominaisuuksia. Joskus ongelmana voi olla rasvoittuva iho ja monesti luullaan, ettei tällainen iho tarvitse voiteita. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Myös rasvoittuva iho kaipaa perusvoiteen hyvin voidakseen. Perusvoiteet on helppo hankkia netistä, etenkin jos lukee muiden asiakkaiden kokemuksia tuotteista. Joistakin tuotteista on myös saatavilla näytteitä, joiden ansiosta sinun on helppo vertailla voiteita ja valita juuri se itsellesi sopiva.

Mikäli näytteitä ei ole tuotteesta aina saatavilla, voit hankkia aluksi pienimmän pakkauskoon, testataksesi voiteen sopivuutta. Voit esim. hankkia muutaman pienemmän voidepakkauksen, ja kokeilla niitä sitten rauhassa kotona, jotta saat varmuuden siitä mikä sopii itsellesi parhaiten. Perusvoide on tuote, jota kuluu usein hyvinkin runsaita määriä. Voidetta levitetään iholle usein aamuin illoin ja niin kasvoille kuin koko kehollekin. Tällöin sopivan tuotteen löydyttyä, kannattaa hankkia suurempi pakkauskoko, jotta voideostoksilla ei tarvitse olla yhtenään. Netistä voit hankkia säästöpakkauksen, joka säästää paitsi aikaa ja vaivaa, myös rahaa. Suuremmat pakkaukset tulevat usein edullisemmiksi kuin pienet pakkaukset. Myös tarjoukset kannattaa selata tarkkaan ja ottaa hyöty irti niiden tuomista eduista.

Valikoimissa runsaasti perusvoiteita tunnetuilta merkeiltä

Perusvoiteet on usein totuttu hankkimaan apteekista, mutta koska niitä on saatavilla kätevästi myös netissä, on se monelle helpoin ja paras tapa hankkia ne. Myös hinta on näin kohdillaan. Moni ehkä ajattelee, että perusvoiteita voi hankkia vain apteekista, mutta verkkokaupassa on saatavilla kattava valikoima voiteita tunnetuilta merkeiltä. Yksi todella suosittu apteekkimerkki on Aqualan, johon useat meistä ovat törmänneet apteekin hyllyllä. Aqualanilla on perusvoiteita usealle ihotyypille. Tältä merkiltä löytyy myös ihoöljy, joka hoitaa kuivaa ihoa. Se sopii käytettäväksi niin vauvan kuin vanhuksenkin iholle. Toinen merkki, jonka moni tuntee, on Apobase. Apobaselta löytyy valikoimasta perinteinen Creme perusvoide, joka sopii useimpien iholle päivittäiseen käyttöön.

Myös Essexiltä löytyy voiteita moneen tarpeeseen. Löytyy esim. Essex Plus emulsiovoide, jolla kosteutat ihoasi ja joka jättää iholle silkkisen tunteen. Jos iholla esiintyy hilseilyä, on Locobasen LPL loistava tuote hoitamaan ongelmaa. Se on kehitetty nimenomaan hilseilevän ihon hoitoon sekä hyperkeratoosin hoitoon. Nämä ja monet muut perusvoiteet löytyvät verkosta ja tietenkin parhaaseen hintaan.

Perusvoiteet jokaisen tarpeeseen

  • Myös rasvoittuva iho tarvitsee perusvoiteen
  • Perusvoiteita voit hankkia myös säästöpakkauksissa
Siirry alkuun