Osta ripsivärit netistä parhaaseen hintaan. Säihkyvän silmämeikin takana on ripsivärin pohjavoide, joka antaa ripsille kaivattua pituutta ja runsautta. Tutustu Helena Rubinstein Spider Eyes ripsivärin pohjavoiteeseen, jonka avulla saat ripsiin kaivattua hehkua ja saavutat todella vastustamattoman silmämeikin. Käytännössä hämähäkinseitin kuitujen (keveyttä, joustavuutta ja vahvuutta ) tarjoava seerumi lisää ripsien pituutta jopa 33% kasvattaen ripsien runsautta 4-kertaisesti. Kannattaa muistaa myös, että ripsivärin pohjavoide vahvistaa ja suojaa ripsiä sisäisesti, sekä valmistelee ne tulevaa ripsivärin käyttöä varten. Valitse verkkokaupasta ripsiväri, joka antaa kaivattua hehkua katseeseesi.

Paras ripsiväri vertailun voittajat

Anna-lehti teki vertailun parhaista ripsiväreistä. Tässä finalistit:

Valitse verkkokaupasta ripsiväri, joka tuo upeaa sähäkkyyttä katseesi

Valitse ripsiväri, jonka tehokkuuteen voi päivittäin luottaa. Poimi verkkokaupan laajasta valikoimasta vaikka L'OREAL PARIS Telescopic Carbon Black Mascara (8mL), joka antaa ripsillesi pituutta ja tuuheutta. Keskitä nyt kosmetiikkaostokset verkkokauppaan ja säästä, sillä valittavinasi on yli 1000 ripsiväriä 7 kaupasta. Wet n Wild Mascara Lash-O-Matic! Fiber Mascara Extension Kit Original on tuote, jonka hellävarainen kuitukäsittely moninkertaistaa ripsien volyymin. Nopea käsittely joka on helpompi kuin tekoripset ja tarjoaa todella runsaan lopputuloksen. Musta väri ja kevyet nailonkuidut tekevät katseestasi lumoavan kauniin. Pakkaus sisältää kaksi tuotetta; mustan ripsivärin ja kuidun. Pohjusta ripset ripsivärillä, ja lisää ripsiin kuivaa kuitua. Viimeistele käsittely kätevästi haluamallasi ripsivärillä. Muistathan, että verkkokaupasta ostaessasi voit lukea tuotearvosteluja, ja kirjoittaa sivustolle arvostelun valitsemastasi tuotteesta.

Ripsiväri antaa intensiivisyyttä katseellesi koko päivän ajaksi. Ostamalla verkkokaupasta laadukkaat tuotteet, saat pidemmät, rohkeammat ja vahvemmat ripset. Hoitavilla ripsiväreillä saat aina toivomasi lopputuloksen. Piikkisuorat ripset saat kaartumaan taivuttamalla ripset ja lisäämällä vedenkestävää ripsiväriä, joka auttaa taivutusta pysymään. Verkkokaupasta löydät sekä vedenkestävät, että vettä kestämättömät ripsivärit. Vedenkestävä mascara poistetaan päivän päätteeksi ripsistä silmämeikin poistoaineen avulla ja vettä kestämätön kätevästi vain vedellä. Ripsiväri valitaan aina tilanteen mukaan, esimerkiksi juhlissa on hyvä käyttää vedenkestävää ripsiväriä, joka ei valu eikä paakkuunnu. Isadora Build-Up Extra Volume Mascara Waterproof kuivuu ripsiin nopeasti jättäen elastisen koostumuksen ja mahdollistaen samalla useamman kerroksen levittämisen. Tuotteessa on erityinen XL-harja: laajasti leviävät kiilamaiset harjakset antavat välittömästi tuuheutta ja erottelevat ripset. Tuote on vedenkestävä ja silmälääkärien testaama. Sopii myös herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille. Katso aina ajankohtaiset tarjoukset verkkokauppojen sivuilta.

Ripsiväreissä käytetään paljon hoitavia ja kosteuttavia ainesosia

Ripsivärejä on tarjolla kaikenlaisiin tilanteisiin, niin arkeen kuin myös juhlaan. Ripsiväri on naisten luottotuote numero 1, ja ilman sitä ei useimmiten lähdetä minnekään. Nyrkkisääntönä tuuhea ja iso harja saa ripset näyttämään tuuheilta. Harva ja hieman muovinen harja saa aikaiseksi selkeästi erotellut ripset. Elizabeth Arden Grand Entrance Mascaran pitkäkestoinen koostumus pidentää ja erottelee ripset antaen niiden kaartua kauniisti. Ripsivärin vitamiinipitoinen koostumus auttaa tuuheuttamaan ja kohottamaan tehokkaasti ripsiä. Kannattaa käyttää myös ripsikampaa, joka estää tehokkaasti ripsien paakkuuntumista. Ripsikamman avulla paakut saa poistettua tehokkaasti silloin, kun väri ei ole ennättänyt vielä kuivua. On järkevää ostaa tarvittavat tuotteet verkkokaupasta ja säästää samalla aikaa ja rahaa.

Kasvojen, ja erityisesti silmämeikin puhdistamisessa ei saa koskaan kiirehtiä, jotta silmänalusiin ei jää ripsivärin jäämiä. Ripsiväri kannattaa poistaa hellävaraisesti silmistä niin, että upottaa vanulapun puhdistusaineeseen ja asettaa laput silmien päälle 2 - 3 minuutiksi. Käsittely irrottaa tehokkaasti vedenkestävän ripsivärin rasittamatta silmien ympärillä olevaa ihoa. Osta hellävaraiset, mutta tehokkaat silmämeikinpoistoaineet kätevästi verkosta.

Ripsiväri on henkilökohtainen asia

  • Älä lainaa ripsiväriäsi muille
  • Ripsivärin normaali säilyvyysaika on 3-6 kuukautta.
Siirry alkuun