Laura Geller The Perfect Pairing Waterproof Liquid & Powder Eyeliner - # Brown 3.8g/0.129oz
9,50€
Estee Lauder Automatic Eye Pencil Duo W/Smudger & Refill - 01 Jet Black 0.2g/0.01oz
27,50€
Clinique Cream Shaper For Eyes - # 110 Deep Cobalt 1.2g/0.04oz
21,00€
Shu Uemura Drawing Pencil - # M Blue Black 03 1.2g.0.04oz
24,50€
Ottie Water Proof Perfect Eyeliner - #02 Brown 0.3g/0.01oz
7,00€
Shu Uemura Metal Ink Liquid Eye Liner - #Me Black 1.4 ml/0.04oz
31,50€
Valitse kategoria
Silmänrajaus
X
Eyeliner
Kajal
Pen
Sharpener
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Burberry
Chanel
Clarins
Collistar
Dr. Hauschka
Elizabeth Arden
Giorgio Armani
Givenchy
Helena Rubinstein
Lancome
LashFood
Loreal
Maybelline
NYX
Sigma
Yves Saint Laurent
Babor
Becca
Beingtrue
Benecos
Benefit
Blinc
Boho
Borghese
Bourjois
Cailyn
Cargo
Chantecaille
Clinique
Colorescience
Dejavu
Depend
Ei-tuotemerkkia
Glominerals
Gosh
Grandelash
Guerlain
Jouer
Kanebo
Kose
Laneige
Lavera
Missha
Nars
Ottie
Pixi
Pupa
Revlon
Rodial
Shiseido
Sisley
Stila
Tarte
Thebalm
Tigi
Youngblood
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eleven
House of Organic
Hyvinvoinnin Tavaratalo
MyLook
Nordic Feel
Shopping4net kosmetiikkatuotteet
StrawberryNET.com
Poista kaikki suodattimet

Silmänrajaustuotteet

838 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Silmänrajaustuotteet ovat kosmetiikan perustuotteita, jotka kuuluvat jokaisen meikkiä käyttävän naisen meikkipussiin. On vaikea kuvitella meikkiä ilman silmänrajaustuotteita, joiden päätehtävä on saada silmät erottumaan paremmin ja keräämään huomio silmien alueelle. Silmämeikillä katseeseen saadaan syvyyttä ja silmät tyypillisesti pyritään saamaan näyttämään suuremmilta. Silmienrajaukseen käytetään yleensä joko perinteistä silmänrajauskynää eli kajalia tai nestemäistä tussia. Tähän kategoriaan kuuluvat myös kulmatuotteet, joilla muotoillaan kulmat mieleiseksi. Kulmakarvojen merkitys ulkonäölle on massiivinen ja siksi on tarjolla runsaasti erilaisia tuotteita kulmien muotoiluun. Löydä nyt parhaat silmienrajaukseen tarkoitetut tuotteet edullisesti sivustomme verkkokaupasta.

Silmänrajaustuotteet ovat olennainen osa meikkipussia

Silmänrajaustuotteet voidaan jakaa useampaan ryhmään. Tyypillisin ja luultavasti tunnetuin tuote on perinteinen silmänrajauskynä eli kajali, joka löytyy melkeinpä jokaisen naisen meikkipussista. Kynä on helppokäyttöinen ja sillä on helppo piirtää rajat riippumatta millaiset silmäluomet on. Kajalia käyttäessä viivaa ei tarvitse piirtää kerralla, vaan sen voi tehdä useilla lyhyillä vedoilla. Tämä tekee meikkaamisesta helppoa - kaikilla meillä on kokemuksia siitä, että silmänrajaus ei meinaa onnistua kerralla, vaan sitä joutuu korjailemaan. Kajaleita on tarjolla lähes loputtomasti: jokaiselle löytyy sopiva väri ja myös koostumuksia on monenlaisia. Yksi suosii kovempaa, toinen pehmeämpää kynää. Useimmat silmänrajauskynät ovat vesiliukoisia, joten niiden poistaminen on hyvin helppoa. Silmänrajauskyniä kannattaa tietysti hankkia useampia eri värisiä, jotta voi toteuttaa erilaisiin tilanteisiin sopivia meikkejä.

Toinen tyypillisesti silmänrajaukseen käytetty tuote on tietysti eyeliner, eli nestemäinen rajaustussi. Moni suosii sen käyttöä, koska tussilla saa selkeän ja halutessaan paksun ja vahvan rajauksen. Hienon lopputuloksen saamiseksi tarvitaan sekä laadukas tuote että hieman taitoa. Myös eyelinereitä on saatavilla monissa eri väreissä, mutta tyypillisimmin toki mustana tai ruskeana. Moni suosii vedenkestävää vaihtoehtoa, sillä se pysyy paremmin luomilla eikä leviä tai suttaannu kovin helposti. Vedenkestävä eyeliner on monesti hyvä ratkaisu suomalaisille tyypillisille raskaille luomille, sillä sen avulla saa piirrettyä aivan ripsien juuren rajauksen, joka pysyy hyvin paikoillaan pitkänkin ajan. Laadukas eyliner on aina tarjous, josta kukaan meikkaamisesta pitävä ei voi kieltäytyä.

Kulmakarvat antavat ryhtiä kasvoille

Jokainen on varmasti kuullut ajatuksen siitä, että kulmien nyppiminen ja muotoilu ovat halvin ja myös erittäin tehokas kasvojenkohotus. Tämä on todellakin totta. Oikein muotoillut kulmat karistavat vuosia kasvoilta ja piristävät ilmettä huomattavasti. Nykyisin onkin hyvin tavallista käyttää paljon aikaa kulmien muotoiluun ja käsittelyyn. Parhaan lopputuloksen saamiseksi tarvitaan laadukkaat tuotteet, joiden avulla kulmiin saadaan oikea sävy ja usein lisää volyymiä. Tässä apuna ovat erilaiset kulmakynät tai -värit sekä geelit, joilla viimeistellään kulmien muoto. Paras ratkaisu on ensin nyppiä ylimääräiset kulmakarvat pois saadakseen kulmiin optimaalisen muodon, vahvistaa kulmien väriä ja täyttää mahdolliset aukot värillä ja lopuksi käyttää kulmageeliä, joka pitää kulmakarvat oikeassa muodossa. Silmänrajaustuotteet voivat todella muuttaa ulkonäköäsi!

Silmänrajaustuotteet kuuluvat jokaisen meikkipussin perusvälineistöön. Silmien korostaminen on olennainen osa meikkiä ja kulmien muotoilu ja vahvistaminen vaikuttavat positiivisesti jokaisen ulkonäköön. Silmänrajauskynä, eyliner sekä kulmatuotteet auttavat korostamaan parhaita puoliasi ja luomaan halutunlaisen ilmeen ja lookin. Mitä laadukkaammat tuotteet, sitä upeampi lopputulos. Osta nyt parhaat silmämeikit nettisivustomme kautta. Löydät laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat tuotteet.

Silmänrajaustuotteet edullisesti netistä

  • Kulmien muotoilu on edullisin kasvojenkohotus
  • Silmänrajaukset korostavat kauniisti silmiä
Siirry alkuun