On olemassa sanonta, että silmät ovat ihmisen sielun peili. Tämä varmastikin pitää paikkaansa, sillä usein uuden ihmisen tavatessamme kiinnitämme ensimmäisenä huomiota juurikin silmiin. Usein kauneudenhoidossa haluammekin juuri korostaa silmiämme. Verkkokaupastamme löydät sopivimmat ja laadukkaimmat tuotteet, jotka tuovat juuri sinun uniikit silmäsi esille kauniilla tavalla. Halusitpa sitten ripsiväriä, kajalia tai uutta sävyä luomiin, meidän valikoimistamme löydät takuulla omasi. Silmämeikki on yleisesti ottaen olennaisin osa päivittäistä meikkiämme. Eri tuotteilla teet itsellesi kauniin arkimeikin tai häikäisevän juhlalookin. Tutustu jo tänään ja löydä omasi!

Silmämeikit tuo silmät kauniisti esille

Olipa sitten arki tai juhla, silmämeikki on useimmiten suuressa roolissa perusmeikkauksessa. Sen avulla annat itsestäsi ensivaikutelman ja kiinnität toisten huomion. Meillä jokaisella on uniikit ja kauniit silmät, joita hyvällä meikkauksella pyritään korostamaan esimerkiksi värein tai rajauksin . Myös jokaisella on varmasti muodostunut omat lempituotteensa, joiden käyttö tuntuu jopa jo itsestäänselvyydeltä. Mitäpä jos tällä kertaa kuitenkin kokeilisit jotain aivan uutta? Valikoimastamme löytyvät tutut ja turvalliset meikit, mutta lisäksi tarjolla on vahvempia sävyjä ja ripsien pidennyksiä näyttäväänkin tyyliin. Oman tyylin löytäminen on entistä helpompaa ja jopa hauskaa. Kysele ja selaile kokemuksia ja löydä oma uusi itsesi jo tänään! Luo imagoasi huippumerkeillä ja ihastuta kanssaihmisesi. Sinä ansaitset vain parasta. Ole tilanteen kuningatar niin arjessa kuin juhlassakin.

Hyvän silmämeikin perusta on huolella tehty pohjameikki. Erityisesti jos haluat tehdä tumman juhlameikin, on tasainen meikkipohja välttämätön. Myös arkimeikissä pohjameikki on tärkeä osa, jotta kokonaisuus näyttäisi huolitellulta. Jos tämä on tehty hätäisesti, hyvinkin tehty silmämeikki saattaa näyttää suttuiselta. Muista kuitenkin meikata silmät ennen kasvomeikin tekoa, sillä erityisesti tummat luomivärit saattavat karista silmien alle. Tämä saattaa jälleen tehdä silmistä epäsiistin näköiset. Silmämeikin teossa pyritään myös peittämään tummat silmänaluset, jotka valitettavasti ovat meidän kaikkien kiireisten nykyajan ihmisten riesa. Erilaiset tuotteet on kuitenkin luotu helpottamaan tätäkin riesaa. Hintavertailusivultamme löydät parhaat tarjoukset eri verkkokaupoista näppärästi kotisohvaltasi. Löydä sinun tyyliisi sopivat silmämeikit niin arkeen kuin juhlaankin. Helppo, hauskaa ja turvallista shoppailua.

Hyvillä silmämeikeillä luksusta arkeen

Ei ole aivan sama, miltä silmät näyttävät. Hyvien tuotteiden avulla helpotat urakkaa ja luot unohtumattoman kokonaisuuden. Erityisesti kannattaa panostaa hyvään arkimeikkiin, sillä jokainenhan haluaa näyttää hyvältä päivittäin. Kauniilla meikillä tuot myös luksusta arjen aherrukseen ja ilahdutat kanssaihmisiä näyttämällä huolitellulta ja tyylikkäältä. Muista, että juhlissa on lupa jopa hieman irrotellakin. Kokeilisitko seuraavilla illalliskutsuilla tummia, pitkiä ripsiä vai kenties jotakin shokkiväriä luomiin? Sinä päätät ja me autamme valinnassasi laajan tuotevalikoimamme avulla. Verkkokaupastamme voit ostaa monipuolisia tuotteita meikkaustoiveidesi toteuttamiseen. Voit shoppailla silloin kun sinulle sopii mukavasti kotisohvaltasi. Selaile käyttäjäkokemuksia tai kysele vinkkejä tutuilta, ja löydä omasi. Hauskaa, helppoa ja turvallista. Kokeile jo tänään!

Villejä tyylejä, sensuellin voimakkaat rajaukset tai luonnollisen kaunis arkityyli. Tämän kaiken voit luoda laadukkaiden tuotteidemme avulla ja näyttää arjen kuningattarelta. Parhaat tuotteet löydät meiltä. Mikä parasta, laadukkaatkaan tuotteet eivät köyhdytä kukkaroasi liikaa ja alennuksiakin löytyy. Selaile rauhassa ja ihastu uuteen tyyliisi. Silmiin liittyviä tuotteita löytyy seuraavista alategorioistamme: kulmakarvat, luomivärit, ripsientaivuttimet, ripsiväri, silmänrajaustuotteet sekä tekoripset. Kauniit meikit tekevät arjen aherruksestakin yhtä juhlaa. Silmät ovat todellakin sielusi peili!

Upeat silmät kuuluvat kaikille

  • Laadukas pohjameikki viimeistelee upean silmämeikin.
  • Arkeen ja juhlaan sopivat erilaiset meikkityylit.
  • Hyvällä silmämeikillä herätät huomiota ja annat hyvän ensivaikutelman.
Siirry alkuun