Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Biotherm
Burberry
Bvlgari
Calvin Klein
Carolina Herrera
Chanel
Collistar
DKNY
Dolce & Gabbana
Dr. Hauschka
Elizabeth Arden
Giorgio Armani
Givenchy
Hollister
Hugo Boss
Jimmy Choo
Lancome
Moschino
Police
Prada
Ralph Lauren
Acorelle
Aramis
Baldessarini
Bijan
Cartier
Clinique
Creed
Davidoff
Dsquared2
Ei-tuotemerkkia
Faberge
Ferrari
Guerlain
Guinot
Kai
Lagerfeld
Lancaster
Loewe
Puhdas
Rocawear
Schmidts
Shiseido
Tabac
Valentino
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Apteekkituotteet
Cocopanda
Eleven
House of Organic
Hyvinvoinnin Tavaratalo
MyLook
Nordicfeel
Shopping4net kosmetiikkatuotteet
StrawberryNET.com
Poista kaikki suodattimet

Stikit & voiteet

263 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Deodorantti stikit ja voiteet ovat useimmille tuttuja tuotteita, joita monet käyttävätkin päivittäin. Stikkeihin voidaan lukea ensisijaisesti deodorantit, jotka ovat helppokäyttöisiä ja kätevästi kainaloon levitettäviä tuotteita. Useimmat voiteiksi luottavat tuotteet ovat taas käsillä iholle levitettäviä, ihon hyvinvointia ylläpitäviä aineita. Molemman tyyppisiä tuotteita voi löytää helposti netistä ja niiden tuotetietoja on kätevä verrata keskenään. Tämä helpottaa suuresti oikeanlaisen tuotteen valitsemista ja siten voi varmistua että käyttäjä löytää omiin tarpeisiin käyvän tuotteen. Stikkien valikoimasta on saatavilla hyvin eri hintaisia ja laatuisia tuotteita, joten vertailuun kannattaa käyttää hieman vaivaa.

Stikit ja voiteet – vertailu kannattaa tehdä huolella

Kun kauneustuotteita etsivä kuluttuja haluaa hankkia itselleen oikeanlaisia ihoa hoitavia tuotteita, on hänen hyvä tutustua näiden tuotteiden sisältöön ja hoitokykyyn. Stikit ja voiteet tarjoavat monia ihon terveyttä ylläpitäviä ainesosia ja ominaisuuksia. Stikkien valikoimasta löytyy esimerkiksi useita tuotteita, joissa on monia luonnollisia ainesosia, jolloin tällaisen tuotteen käyttö voi myös tuntua luonnollisemmalta ja ekologisemmalta. Useimmissa tuotteissa, jotka ovat myös monissa tapauksissa halvempia, on kuitenkin joitakin sellaisia kemikaaleja, jotka ovat monille käyttäjille allergisia oireita aiheuttavia. Voiteiden valmistamisessakin käytetään lähes aina kemiallisesti tuotettuja ainesosia, joiden vaikutukset ihoon ja koko kehon terveyteen ovat monien mielestä liian vahingollisia. Jollakin käyttäjillä on myös kokemuksia sellaisten tuotteiden käytöstä, jotka ovat jopa vahingoittaneet ihoa merkittävän paljon, jopa niin että ihoon on tullut palovammojen kaltaisia jälkiä.

Jotta voisi välttää tällaisten ikävien ja vahingollisten tapaturmien syntymisen, on siis erityisen tärkeää tutustua huolella tuotteiden sisällysluetteloon ja etsiä tietoa tuotteen vaikutuksista omantyyppiseen ihoon. Joidenkin käyttäjien iho on niin herkkä, että jopa luonnolliset aineet voivat aiheuttaa jonkinlaisia oireita. Kun etsii oikeanlaista tuotetta itselleen, voi tutustua esimerkiksi keskustelupalstojen kommentteihin, joissa muut käyttäjät kertovat kokemuksiaan tämänkaltaisista tuotteista. Etsinnän edetessä ja sopivan tuotteen löydyttyä, voi olla hyvä harkita hankkia kerralla useamman tuotteen säästöpakkaus. Näin kannattaa tehdä varsinkin silloin jos on päättänyt käyttää kyseistä tuotetta pitemmän aikaan ja on varma sen sopivuudesta omiin tarpeisiin. Samalla voi harkita tuotteiden soveltuvuutta koko perheen tarpeisiin, sillä silloin hinta voi olla vieläkin huokeampi.

Stikit & voiteet kätevästi netistä

Stikit & voiteet kannattaa useimmiten tilata suoraan netistä, sillä niiden hinnat saattavat olla jonkin verran halvempia kuin normaalissa kivijalkaliikkeessä. Myös postikulujen osuus on nykyään melko edullinen, joten näin voi säästyä matkakuluilta liikkeeseen. Netin kautta tilatessa on aina myös käytettävissä mahdollisuus palautusoikeuteen. Useimmiten kuitenkin tuotepakkausta ei saa avata, mikäli sen haluaa palauttaa. Joissakin tapauksissa on mahdollista saada tuotteiden näytepakkauksia kokeiltavaksi kotiin, jolloin itselle sopivan tuotteen valitsemin helpottuu silloin huomattavasti. Kun näytepakkauksia kokeilee ja löytää itselle sopivimman stikin tai voiteen, on sen tilaaminen huomattavasti helpompaa ja sen voi tehdä levollisin mielen. Ilman tuotteen testaamista voi tämänkaltaisten tuotteiden tilaaminen olla melko riskialtista, mikäli ei tiedä kaikkia faktoja tuotteesta.

Kun ihonhoitotuotteiden käyttäjä valitsee itselleen sopivat stikit & voiteet nettikaupasta, on niiden valikoimassa löydettävissä useita hyviä vaihtoehtoja joista voi helposti valita sopivimman tuotteen. Käyttäjän hankkiessa stikkejä, löytää hän melko helposti tuotteen josta on hyötyä jokapäiväisessä elämässä. Parhaat tällaisista tuotteista ovat sopivia käytettäväksi myös äärimmäisissä olosuhteissa, kuten talven pakkasilla tai kesän kuivimmillakin keleillä.

Stikit & voiteet jokapäiväisessä käytössä

  • Vertaile tuotteita netissä
  • Kokeile tuotteiden näytepakkauksia
  • Hanki sopivin tuote kätevästi nettikaupasta
Siirry alkuun