Suuhygienia ja hampaiden hoito on päivittäin erittäin tärkeää. Suuhygieniasta huolehtiminen on tärkeä osa normaalia terveydenhoitoa, jonka ohittaminen voi pahimmillaan johtaa vakaviin sairauksiin. Hyvään suuhygieniaan kuuluu säännöllinen hampaiden harjaus fluoripitoisella hammastahnalla ja hammaslangan, tai hammastikkujen päivittäinen säännöllinen käyttö. Hammasharja löytyy jokaisen taloudesta, mutta usein samaa harjaa käytetään aivan liian kauan. Suussa ja syljessä elää useita bakteerikantoja, joilla on pääsy yleiseen verenkiertoon tulehtuneen kiinnityskudoksen, reikiintyneiden hampaiden,tai limakalvon haavaumien kautta, joka voi aiheuttaa suussa vakavan tulehdusreaktion. Suun terveyttä ajatellen paras janojuoma on aina vesi. Löydä nyt parhaat suunhoitoon tarkoitetut tuotteet itsellesi ja tilaa ne netistä vaivattomasti.

Suuhygienia on avain parempaan terveyteen

Usein unohdetaan, että heikko suuhygienia saattaa aiheuttaa ensin suuhun ja lopulta koko kehoon tulehdustilan, joka voi pahimmassa tapauksessa olla jopa hengenvaarallinen. Hyvä suunhoito ehkäisee myös hampaiden reikiintymistä ja ientulehdusta, sekä raikastaa tehokkaasti hengityksen. Suuhygieniasta huolehtiminen on helppoa, kun käytössä on laadukkaita tuotteita. Luonnollisesti ensimmäinen asia on hyvä hammasharja, joka tulee vaihtaa säännöllisesti. Hammasharja tulee valita käyttäjäkohtaisesti muun muassa sen mukaan kestävätkö ikenet kovempaa hammasharjaa. Olennaista on, että hammasharjalla pystyy puhdistamaan helposti hampaat, ikenet ja koko suun. Hammasharjan lisäksi jokainen tarvitsee myös hammastahnan, joita on olemassa lukuisia eri vaihtoehtoja. Hammastahnoja on olemassa sekä fluorittomia, että fluoria sisältäviä. Hyvä hammastahna takaa käyttäjälle puhtaan, raikkaan suun, jolloin jokainen hampaidenharjaus on aina miellyttävä kokemus. Vertaile ja säästä ostamalla hammastahnat verkkokaupan monipuolisista valikoimista.

Hammaslääkärit suosittelevat aina hampaiden lankaamista harjaamisen yhteydessä. Hampaiden väliin jäävä lika aiheuttaa ikäviä tulehduksia, jota jokainen haluaa välttää. Hammasvälien puhdistaminen tuo aina raikkaan olon suuhun, siksi tätä vaihetta ei saa koskaan unohtaa. Hampaidenpesu viimeistellään vielä desinfioivalla suuvedellä, joka huuhtoo suun täysin puhtaaksi raikastaen hengityksen. Suuvesi on paitsi miellyttävä ja helppo tapa huolehtia suuhygieniasta, joka on hyvä lisätä arkirutiineihin. Osta nyt kerralla kaikki hampaidenhoitoon ja suuhygieniaan tarvittavat tuotteet sillä useamman tuotteen säästöpakkaus säästää aina rahaa ja aikaa. Kosmetiikkatuotteet.fi tarjoaa hyvään suuhygienian hoitoon 132 tuotetta 7 eri verkkokaupasta. Hampaat raikastaa tehokkaasti VADEMECUM 2in1 Toothpaste+Mouthwater Advanced Clean (75mL) Osta tuotteet parhaaseen hintaan kätevästi verkkokaupasta.

Hammaslääkärit suosittelevat sähköhammasharjoja

Toinen hammaslääkärien suosittelema asia on vaihtaa perinteinen hammasharja sähköhammasharjaan, sillä se on paras tapa puhdistaa hampaat. Sähköhammasharja kestää vuosia, mutta sen käyttö vaatii tietenkin vaihtopäitä, jotka tulee uusia säännöllisesti kuten perinteinen hammasharjakin. Suuhygienian ollessa kunnossa, voi tavallisen hampaidenhoidon lisäksi huolehtia myös hampaiden esteettisestä puolesta. Valkea hammasrivi saa jokaisen näyttämään edustavalta. Tummuneet hampaat vanhentavat ja saavat muuten hehkuvan ulkomuodon himmenemään. Toisinaan on hyvä kokeilla hampaidenvalkaisutuotteita, joilla voi saada itselleen aivan uuden ilmeen. Useimmat tuotteet ovat myös erittäin helppokäyttöisiä sekä tehokkaita, sillä enää ei tarvitse mennä hammaslääkärille saadakseen valkeat hampaat. Kokeile nyt esimerkiksi hampaidenvalkaisuliuskoja, joita jokaisen on todella helppoa käyttää kotioloissa. Kokeile siis valkaisevaa VADEMECUM Toothpaste Provitamin Whitening hammastahnaa ja nauti valkeana hohtavista hampaistasi. Hyvä suuhygienia on jokaisen kunnia-asia.

Suuhygienia on välttämätön osa jokaisen päivittäistä terveydenhoitoa. Suuhygieniasta huolehtimisessa ei ole kyse vain siitä, että raikastetaan hengitys, vaan siitä, että ehkäistään tulehduksia ja suusairauksia. Suunhoito onnistuu tehokkailla tuotteilla ja apuvälineillä, joten hanki nyt suunraikastava, hyvänmakuinen hammastahna sekä suuvesi, uudet vaihtopäät sähköhammasharjaan sekä hammaslanka. Osta parhaat tuotteet hyvään hampaidenhoitoon edullisesti verkkokaupasta.

Suuhygienia auttaa pitämään suun terveyden hyvänä

  • Muista vaihtaa hammasharja säännöllisesti
  • Ota hammaslanka osaksi päivittäisiä rutiinejasi
Siirry alkuun