Kynsien koristelu on aina ollut tärkeä osa naisen ulkonäköä, ja nykyään naiset satsaavat suuria summia kynsiensä koristeluun. 1800-luvulta alusta asti kehittynyt kynsienhoito on tänä päivänä historiansa huipulla ja netistä voi löytää mitä erilaisempia kynsiä käsiä kaunistamaan. Kynnet ovat kasvattaneet tasaisesti suosiotaan ja kehittyneet 80-luvulta lähtien hurjalla vauhdilla. Tekokynnet ovat ekonomisempi vaihtoehto trenditietoiselle naiselle, koska ne voi kiinnittää itse kotona ja näin säästää verrattuna hoitolassa käyntiin. Jotkut kynnet näyttävät täysin luonnollisilta, kun taas jotkut ovat tarkoituksella koristeltu tai lakattu herättämään huomiota. Tekokynsiä ei tule kuitenkaan sekoittaa kalliimpaan vaihtoehtoon, rakennekynsiin.

Tekokynnet osaksi kauneusrutiinia

Tekokynnet ovat oman kynnen päälle asetettavat muoviset jatkeet, jotka kiinnitetään joko kynsiliimalla tai teipillä. Teipin avulla laitettavat kynnet on helpompi kiinnittää luonnonkynsiin, mutta liimalla liimattavat kynnet pysyvät paikoillaan paremmin, sekä pysyvät kiinni luonnonkynsissä pidempään. Kynnet voivat olla helposti osa päivittäistä kauneusrutiinia, koska niiden sovittaminen omalle kynnelle on helppoa ja vaivatonta. Muoviset kynnet ovat helppo keino pitkiin kynsiin, mutta pysyvät paikoillaan ja siisteinä vähemmän aikaa kuin kynsistudiossa tehdyt kynnet. Kynnet voivat olla luonnolliset, värikkäät tai räikeästi koristellut ja niitä myydään pakkauksissa, joissa on aina ylimääräisiä kynsiä mukana. Erilaisia kynsipaketteja voi ostaa netistä, supermarketeista sekä erikoisliikkeistä, mutta yleisesti ottaen netistä ostettavat kynsipaketit tuovat säästöjä käyttäjälle. Netistä saa hyviä ohjeita ja käyttäjien kokemuksia tekokynsien laittoon ja huoltamiseen!

Tekokynsien kesto riippuu useasta tekijästä. Yleisesti ottaen tekokynnen tulisi kestää luonnonkynnellä kahdesta päivästä jopa kahteen viikkoon saakka. Kynsien kestoon liittyviä tekijöitä ovat muun muassa miten ja kuinka paljon käsiä käytetään, sekä kuinka hyvin kynsien kiinnityksessä luonnonkynsiin on onnistuttu. Myös kynsiliiman tai -teipin laatu vaikuttaa kynsien pysyvyyteen merkittävästi. Käyttäjän kannattaakin vertailla ja kokeilla erilaisia tuotteita ja tuotemerkkejä, jotta löytää juuri itselleen sopivan vaihtoehdon. Erilaisia designeja on lukemattomia, ja tarjouksia seuraamalla voi löytää halvempia vaihtoehtoja muun muassa säästöpakkauksista, joita ostamalla voi pitkällä aikavälillä säästää huomattavasti rahaa. Kannattaa aina pitää varalta muutama ylimääräinen kynsi mukana, jotta irtoamisen sattuessa korjaaminen käy nopeasti ja kynnet ovat jälleen huolitellun näköiset!

Miten valitset juuri sinulle sopivat tekokynnet?

Muoviset kynnet eivät valitettavasti sovi käyttäjälle, joka käyttää käsiään paljon, tai työskentelee kosteassa tai kuumassa ympäristössä. Ne ovat kuitenkin varteenotettava vaihtoehto, jos haluaa kauniit kynnet johonkin tiettyyn tilaisuuteen tai tapahtumaan. Koska kynnet kiinnitetään itse luonnonkynsiin, on lopputuloksesta vaikeaa saada täysin siistiä ja huoliteltua. Tässäkin harjoittelu toki tekee mestarin! Kynsipakkauksia myydään eri pituuksissa sekä muodoissa, joista yleisin muoto on puoliovaali, ovaali tai ranskalainen manikyyri. Nykypäivänä on mahdollista löytää myös mitä erikoisemmin muotoiltuja kynsiä esimerkiksi naamiaispukeutumista tai Halloweenia varten. Kannattaa aina miettiä tarkkaan kyseessä olevan tilaisuuden teemaa ja valita kynnet sen mukaan. Tekokynnet ovat oiva tapa panostaa käsien kauneuteen, jos ei halua satsata suurempaa summaa kynsihoitolan palveluihin. Vertaa hintoja ja löydä paras hinta suosikkimerkillesi!

Tekokynnet ovat yksi suurin kauneusihanteista tänä päivänä ja parhaat tuotteet löytyvät verkosta. Riippuen siitä, minkälaista tuotetta haet, on hyvä tehdä vertailua verkossa eri tuotemerkeistä, sekä tehdä taustatutkimusta tuotteiden laadusta. Tänä päivänä on tarjolla useita eri merkkejä ja kynnet voi tehdä helposti myös kotioloissa, kun on löytänyt jälleenmyyjältä sopivat tuotteet itselleen.

Tekokynnet - mitä ottaa huomioon?

  • Tekokynsillä saat helposti näyttävät kynnet tärkeään juhlaan.
  • Tekokynnet ovat helppo ja edullinen tapa panostaa käsien kauneuteen.
  • Muista käyttää tekokynsien poistoon vain niille tarkoitettuja tuotteita, jotta vältät omien luonnonkynsien ylimääräistä rasitusta.
Siirry alkuun