Tekoripsien käyttö on helppoa ja vaivatonta, kun tarvittavat perusniksit ovat hallinnassa. Tekoripset kannattaa aina ennen kiinnitystä mitata omien silmien mittaisiksi, jolloin liimaaminen on helppoa, sekä lopputulos on yllättävän luonnollinen. Tarvittavan pituuden löytämiseksi irtoripset kannattaa leikata vielä kolmeen osaan, jolloin jokainen osio kiinnitetään sitten erikseen. Lopputuloksena turha jännite poistuu kätevästi, eikä irtoripsi tipahda luomesta irti. Näyttävät ripset saa aikaan käyttämällä NYX PROFESSIONAL MAKEUP Special Effects Lashes, Super Hero irtoripsiä. Upeilla strassikoristeisilla Super Hero -ripsillä saat aikaan haluamasi lopputuloksen helposti ja vaivatta. Tilaa tuotteet kätevästi ja edullisesti verkkokaupasta.

Tekoripset ja ripsitupsut antavat lisää volyymia ripsiin

Tekoripset loihtivat arjesta juhlan, ja säästävät tärkeitä minuutteja aamuisin töihin tai opiskelemaan lähtiessä. Tekoripsien käyttö on yleistynyt niin Suomessa, kuin muuallakin maailmassa kovaa vauhtia viime vuosina. Panostus terveeseen ja huoliteltuun ulkonäköön sujuu pienemmällä vaivalla, kun katse eli kaiken perusta on kunnossa. Haluatko käyttää tekoripsiä vai ripsitupsuja omien ripsien seassa? Verkkokaupasta löydät mieleisesi vaihtoehdon, päädyt sitten kumpaan valintaan tahansa. Ostoksille voit tulla silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii ja tarvittavat tuotteet löydät helposti vertailemalla monipuolista tuotevalikoimaa. Tekoripsien poisto käy myös erittäin helposti niille tarkoitetulla hellävaraisilla poistoaineilla. Kokeile suosittua ja helppokäyttöistä Ardell LashFree tekoripsien poistoainetta, joka auttaa irrottamaan yksittäiset tekoripsitupsut vaivatta. Valmisteen koko on 5 ml. Tuotteet saa kätevästi muutamassa arkipäivässä suoraan kotiisi.

Käytännössä ripset siis pelastavat jokaisen laiskan aamun, kun ei jaksa meikata Kosmetiikkatuotteet.fi tarjoavat kattavan tekoripsien valikoiman, eli 245 tuotetta kahdesta verkkokaupasta. Eylure Naturals Eyelashes - tekoripsien avulla tarjoat ripsillesi näyttävää luonnollisen kaltaista tuuheutta ja kauneutta. Käytännöllisten itsekiinnittyvien ripsien kiinnitykseen et tarvitse erillistä liimaa, jonka ansiosta asennat ne helposti paikoilleen. Ripset voidaan kiinnittää myös perinteisesti uudelleen ripsiliimaa käyttäen. Tuotepakkaus sisältää 1 parin tekoripsiä. Irtoripset antavat helposti volyymiä omien ripsiesi joukkoon. Ardell DuraLash Flare Medium Black -irtoripsitupsuilla luot tehokasta sähäkkyyttä katseeseesi ja kiinnitykseen. Pakkaus sisältää 56 keskikokoista irtoripsitupsua, osta siis käytännöllinen säästöpakkaus kätevästi verkkokaupasta. Ripsien kiinnitykseen on helppo käyttää Ardell LashTite Individual Eyelash Adhesive -ripsiliimaa, jolloin kiinnityksestä tulee kestävä. Muistathan, että tekoripsiä voi käyttää uudelleen, kunhan ne muistaa huoltaa säännöllisesti. Hygieenistä on puhdistaa tekoripset liimasta ja ripsiväristä käytön jälkeen.

Hoida tekoripsiä hyvin

Haluatko pitkät, kaarevat tai tuuheat ripset? Tutustu verkkokaupan kattaviin valikoimiin ja toteuta unelmasi. Tekoripsien käyttö esimerkiksi aamuja, kun ei tarvitse välttämättä muuten meikata. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Wicked Lashes Amplified -irtoripset antavat arvokasta glamouria katseeseen. Joustava ja helposti kiinnittyvä ripsinauha asettuu silmänympärysiholle mukavasti ja ripsipari tekee katseesta intensiivisen muutamassa sekunnissa. Tuotteen kanssa käytettäväksi sopii Sweed Lashes Clear/White Adhesive for Strip Lashes Sweed Lashes Clear/White Adhesive for Strip Lashes on laadukas ripsiliima, joka tuo tekoripsille pitkäkestoisen kiinnityksen. Tyylikkäät ripset tuovat pilkettä silmään, ja tekevät silmistä hehkuvan kauniit, juuri niin kuin arvokkaat korukivet. Irtoripsiä laittaessasi, ole tarkka riittävästä hygieniasta ja varmista ettei liimaa joutuu silmää ympäröivälle iholle. On järkevää tilata tekoripset verkkokauppojen monipuolisista valikoimista, jolloin saat ne kätevästi toimitettuna suoraan kotiisi.

Tekoripset sopivat niin arkeen kuin myös juhlaan. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Special Effects Lashes -ripset tarjoavat katseesi upeaa sähäkkyyttä. Eksoottisten lintujen sulista inspiraation saaneet ripset ovat tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat piristävää vaihtelua olemukseensa. Katsetta tehostavilla ripsillä saat toivomasi lopputuloksen helposti ja vaivatta. Ripsiä voi käyttää uudelleen useamman kerran ja ne ovat helppo poistaa tarvittaessa. Osta haluamasi tuotteet edullisesti verkosta.

Tekoripset ovat helppo laittaa ja ottaa pois

  • Tekoripsien käyttö piristää arkea ja on todella edullista
  • Tekoripsiä on tarjolla paljon erilaisia vaihtoehtoja
Siirry alkuun