Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Balmain
Biotherm
Boucheron
Burberry
Bvlgari
Cacharel
Calvin Klein
Carolina Herrera
Chanel
Clarins
Collistar
DKNY
Diesel
Dolce & Gabbana
Dr. Hauschka
Elizabeth Arden
Escada
Garnier
Giorgio Armani
Givenchy
Gucci
Helena Rubinstein
Hollister
Hugo Boss
Jimmy Choo
Kenzo
Lacoste
Lancome
Loreal
Moschino
Nuxe
Police
Prada
Ralph Lauren
Tommy Hilfiger
Versace
Weleda
Yves Saint Laurent
Adidas
Aramis
Baldessarini
Benecos
Bentley
Beyonce
Cartier
Cerruti
Chloe
Chopard
Clinique
Coach
Davidoff
Dsquared2
Ei-tuotemerkkia
Ferrari
Guerlain
Guess
Hermes
Jaguar
Joop
Lagerfeld
Lalique
Lancaster
Lanvin
Madara
Marcjacobs
Payot
Playboy
Puhdas
Revlon
Rihanna
Shiseido
Tabac
Trussardi
Urtekram
Valentino
Vichy
Wanted
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Apteekkituotteet
Eleven
Hyvinvoinnin Tavaratalo
MyLook
Nordicfeel
Shopping4net kosmetiikkatuotteet
Poista kaikki suodattimet

Tuoksut

2237 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Erilaiset tuoksut sopivat hyvin niin arkeen, kuin juhlaankin. Laadukas ja tarkkaan valittu parfyymi tai deodorantti, antaa sen kantajasta miellyttävän ensivaikutelman ja lisää houkuttelevuutta. Juuri itselle sopivin hajuste tulisi valita tarkoin harkiten. Tätä valintaa helpottamaan markkinoilla on valtava valikoima erilaisia tuotteita, sekä naisille että miehille. Hajuvesiä sekä deodorantteja löytyy eri hintaluokista, edullisista luksukseen. Ne ovat myös mukava lahja ja sopivat kenelle vain, sillä valikoimista löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Tuoksuja löytyy miedoimmista perustuoksuista vahvoihin ja eksoottisiin. Kokeile ja valitse rohkeasti omasi. Kukapa ei haluaisi arjessaan ja juhlatilaisuuksissaan tuoksua vastustamattoman hyvälle?

Tuoksut tuovat juhlan tuntua myös arkeen

Moni saattaa olla arka hajusteiden käytössä ja mieltää ne vain juhlatilaisuuksiin sopiviksi. Jollain saattaa olla huonoja kokemuksia naapurin rouvan liian voimakkaasta parfyymin tuoksusta lähikaupassa tai sitten sopivaa tuoksua ei ole vain sattunut vielä löytymään kohdalle. Kuitenkin itsestään välittävä ihminen haluaa näyttää ja tuoksua hyvältä ja mikä olisikaan parempaa, kuin tuoksua vaikkapa lempijulkkikseltaan! Erilaisia hajuvesiä löytyy monenlaisia muun muassa kukkaistuoksuja, sitrustuoksuja ja itämaisia tuoksuja. Deodoranteista on varaa valita ja niitä löytyy esimerkiksi herkkäihoisille sekä voimakkaasti hikoileville. Vasten yleistä harhaluuloa, tuoksut sopivat valtavan hyvin myös miehille ja esimerkiksi suosituimmilla miesurheilijoilla on omia merkkejään trenditietoisille. Runsaista valikoimista on varaa valita. Tuttu ja turvallinen suosikkituoksu on aina hyvä valinta, mutta mikäpä estäisi kokeilemasta jotain rohkeampaakin välillä.

Tuoksuja on hyvä olla useampia varastossa eri tilanteita varten. Arkeen voit valita vaikkapa miedomman deodorantin, kun taas hienolle illalliselle sopii eksoottisempikin Eau-de-parfum, jolla voit valloittaa seuralaisesi. Opettele käyttämään hajusteita tarkoituksen mukaisella tavalla ja tutustu huolella tuotekuvauksiin, jotta löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Liikkeissä voit myös käydä itse testaamassa testereiden avulla tuoksuja. Vältä liikakäyttöä ja levitä tuoksu aina puhtaalle ja terveelle iholle. Tarkoitus ei ole kuitenkaan peitellä omaa ominaistuoksua liikaa. Mikään ei myöskään estä yhdistelemästä eri tuoksuja. Muista kuitenkin, että ne levitetään iholle voimakkaimmasta miedoimpaan, jotta miedot eivät jäisi voimakkaiden alle liikaa. Kokeilemalla löydät itsellesi sopivimman kombinaation. Rohkeasti opettelemaan ja kokeilemaan uutta!

Oikealla käytöllä saat tuoksuistasi eniten irti

Kun käytät hajuvesiä, on hyvä tietää muutamia seikkoja. Ensinnäkin, vältä hieromasta ranteitasi yhteen suihkutettuasi niille hajuvettä. Tämä siksi, että ranteiden hierominen toisiinsa saattaa vaikuttaa tuoksumolekyyleihin, sekä pahimmassa tapauksessa heikentää parfyymin ensituoksua. Tämä voi taas alentaa parfyymin tuoksun kestoa iholla, jolloin tuoksu haihtuu nopeasti. Lisäksi on hyvä miettiä, kuinka paljon haluat tuoksua ja suihkuttaa hajustetta sen mukaan. Parfyymia kannattaa suihkuttaa ns. kehon pulssikohtiin. Voimakkaimman tuoksun saat levittämällä tuoksut ranteisiin, kyynärtaipeisiin tai kaulaan. Jos taas haluat miedomman tuoksuelämyksen, suihkuta parfyymia keskivartaloosi, polvitaipeisiin tai nilkkoihin. Vältä suihkuttamasta kerralla kaikille alueille, vaan valitse esimerkiksi kaksi kohtaa, sen mukaan, kuinka voimakkaalta haluat tuoksua. Harjoitus tekee tässäkin mestarin.

Myös deodoranttien käytössä on hyvä tietää muutamia seikkoja. Vaikka suihkunraikkaana tekisi mieli sipaista kainaloon saman tien raikkaat tuoksut, anna ihosi kuitenkin kuivua rauhassa. Deodorantti ei nimittäin ehdi muodostamaan suojaavaa kalvoa, jos se levitetään kostealle iholle. Anna aineen lisäksi kuivua kunnolla ennen vaatteiden laittamista. Kiireisenä päivänä apuna voi käyttää, vaikka hiustenkuivaajaa. Muista myös vaihdella tuotetta, jotta hikirauhaset eivät ehdi tottua deodoranttiisi ja muodostamaan vastustuskykyä sille.

Tuoksut

  • Hajuvesi muuttuu jokaisen ihmisen iholla eri tuoksuiseksi, riippuen käyttäjän omasta öljy- ja rasvakoostumuksesta. Jokainen tuoksu on siis uniikki.
  • Jos olet herkkäihoinen, valitse herkälle ihotyypille sopivia tuotteita välttääksesi ihoärsytyksen.
  • Markkinoilta löytyy paljon erilaisia tuoksuja, edullisista kalleimpiin luksusmerkkeihin.
  • Oikein säilytettynä ja suljettuna hajuvesipullo voi säilyä useita vuosia.
Siirry alkuun