Vartalon iho tarvitsee hellävaraista päivittäistä hoitoa. Peseytymisen jälkeen myös vartalon kosteutus on tärkeää, ja erityisen välttämätöntä se on kuivalle iholle. Vartalon ihoa on hyvä kuivaharjata, kuoria ja kosteuttaa säännöllisesti, jolloin iho pysyy terveenä ja kimmoisana. Osta tuotteet täydelliseen vartalon hoitoon verkkokaupasta. Katso kosmetiikkatuotteet.fi ja löydä suosikkivoiteesi parhaaseen hintaan. Saatavilla on kymmeniä tuotteita eri verkkokaupoista. Essex lotion 50 ml on kevyt, ihoa kosteuttava emulsio päivittäiseen käyttöön, koko keholle. Kosteuttava ja ihoa pehmentävä emulsio sopii käytettäväksi myös kasvoille, sekä erityisesti kylvyn tai suihkun jälkeen. Emulsio imeytyy hyvin eikä tahraa. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

Vartalon kosteutus on erittäin tärkeää liikuntaa harrastavalle

Vartalon kosteutus on tärkeää jokaiselle itsestään huolehtivalle. Säästä tehokkaasti ostamalla parhaat tuotteen ihosi hoitoon. Halkeileva iho on useamman kuivaihoisen ongelma. Hoitava ratkaisu pulmaan on 15 % ureaa sisältävä vaahtovoide karheille a kuiville jaloille. HTH Skin Repair Cream 100 ml on kehitetty erittäin kuivalle ja herkälle iholle. Tuotetta on miellyttävä levittää ja sitä ei ole parfymoitu. Urtekram Morning Haze Body Lotion 245 ml on orgaaninen kosteusvoide kaikille ihotyypeille. Tärkeät C- ja E-vitamiinit ja ravintoaineet voiteeseen tulevat seljanmarjasta, karpalosta ja hillasta yhdistettynä hyaluronihappoon. Ne tarjoavat kaikille ihotyypeille kosteutta ja ravinteita. Valmisteen sisältämä auringonkukansiemenuute edesauttaa ihon elpymistä ja uusiutumista. Valmiste ei sisällä parabeeneja, silikoneja, eikä synteettisiä öljyjä. Tuotteessa ei ole synteettisiä hajuaineita, eikä synteettisiä väriaineita.

Vartalon ihoa pitää hoitaa päivittäin, jotta iho säilyy terveenä ja kosteana. Suositut vartaloöljyt pitävät ihon silkkisen pehmeänä ja tehokosteuttavat silloin, kun iho on esimerkiksi talven jäljiltä erittäin kuiva. Ceraderm ihoöljy on 100 ml on koko keholle tarkoitettu ihoöljy, kuivan ihon hoitoon. Ceraderm ihoöljy vahvistaa ihon omaa suojaa ja ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa. Valmiste ei sisällä hajusteita, vettä, emulgaattoreita tai väri- tai säilöntäaineita. Humektan perusvoide 30 g on kosteuttava antimikrobinen perusvoide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Humektan ei sisällä hajusteita, joten valmiste sopii niin allergiselle kuin akneiholle, sekä kosteusvoiteeksi koko vartalolle. Valmiste on koostumukseltaan erittäin kevyttä, joten se sopii perusvoiteeksi, kosteuttamaan auringonoton jälkeen ja hilseilyn ehkäisyyn. Muista katsoa myös kaikki ajankohtaiset tarjoukset verkkokaupoista aina kuluttajalle parhaaseen hintaan.

Lämpötilojen vaihtelu ja kuiva sisäilma koettelevat vartalon ihoa

Locobase on erikoisvoide, joka sopii erittäin kuivalle tai ahavoituneelle iholle. Voide ehkäisee ihon kuivumista lisäämällä ihon elastisuutta. Locobase vaikuttaa pitkään ja kosteuttaa ihoa jopa 24 tuntia siitä, kun voidetta on levitetty iholle. Voiteessa on rasvaa 70 %, pH 4 ja valmisteessa ei ole säilöntäaineita, väriaineita tai hajusteita. Vertaile ja hanki tarvitsemasi tuotteet verkkokaupasta, aina sinulle sopivaan hintaan. Tuotteiden haku on helppoa, sillä tuoteryhmät ovat aina selkeästi esillä. Tuotteet ovat yleisesti tuoteryhmien sisällä, tai jaettuna useisiin alatuoteryhmiin. Tuotteita voi etsiä kätevästi syöttämällä hakuun valmisteen nimen. Hakutoiminto sijaitsee yleensä sivun yläosassa. Vartalon kosteutus on nykyään helppoa, kun tarvittavat tuotteet voi tilata kätevästi verkkokaupasta.

Tilaaminen verkkokaupasta on helppoa ja mukavaa, kun tilauksen voi jättää itselleen parhaiten sopivana ajankohtana, ja verkkokauppaan voi tulla ostoksille ajasta ja paikasta riippumatta. The Body Shop on tuonut markkinoille Coconut Nourishing Dry Oil For Body, eli kookosöljyä sisältävän ravitsevan tuotteen, jonka voi ostaa kätevästi verkosta. Vartalon kosteutus on tärkeää kaikkina vuodenaikoina.

Vartalon kosteutus on mukavaa ihotyypille sopivilla tuotteilla

  • Osta tuotteet vartalon kokonaisvaltaiseen hoitoon kätevästi verkkokaupasta
  • Verkkokaupasta tilaat haluamanasi ajankohtana ja aina parhaaseen hintaan
Siirry alkuun